Menu

Origineel kado voor doop

Wanneer er iemand in uw naaste kring wordt gedoopt of is gedoopt, is het gebruikelijk de ouders of diegene een kado te geven. Het is en blijft een belangrijke, feestelijke gebeurtenis waarbij u natuurlijk een origineel kado wilt vinden waarmee u de baby of de ouders erg blij mee maakt. Maar niet alleen voor pasgeborene zetten wij de leukste kado's op een rij, ook voor volwassen die zijn gedoopt is een bijzonder cadeau altijd leuk om te geven. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u een specifieke vraag over ons aanbod of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte kado.

Alle originele doop kado’s op een rij
1. gepersonaliseerde kado’s: Gepersonaliseerde kado’s zijn erg leuk om  bij een doop cadeau te doen. Het is een stuk persoonlijker en laat zien dat je er echt moeite in hebt gestopt om iets origineels te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde knuffel of spaarpot met de naam van het kindje er op.

2. Een babyalbum: Een babyalbum is voor een de ouders van het kindje wat net is gedoopt erg leuk om te krijgen. In de verschillende albums kunnen alle belangrijke momenten en herinneringen worden vastgelegd. Op onze website vindt u verschillende babyalbums of poeziealbums voor zowel jongens als meisjes waar speciale foto’s in geplaatst kunnen worden.

3. Sieraden: Er wordt bij een doop vaak gekozen om een speciaal dooparmbandje kado te geven of een kettinkje met een kruisje eraan. Het geven van sieraden is een erg persoonlijk kado, die het gedoopte kind als herinnering bij zich kan dragen. Van deze sieraden zijn verschillende varianten te verkrijgen. Of u nu voor kralen, bedeltjes of een gegraveerd kettinkje of armbandje gaat, uw kado zal gegarandeerd worden gewaardeerd.

4. Boeken over de doop: Voor de ouders van het kindje is het erg leuk om speciale boeken met betrekking tot de doop kado te krijgen. Op onze website vindt u verschillende doop gerelateerd verhalen. De boeken gaan over wat de doop precies inhoud en welke voorrechten de doop met zich mee brengt.  

Wij adviseren u graag over een orgineel kado voor doop!
Kent u iemand die gedoopt wordt maar bent u er nog steeds niet helemaal uit wat u kado kunt geven? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt kado en geven u graag een advies op basis van degene die u een kado wilt geven. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.