Menu

Christus Die ons leven is

Dit product is uitverkocht
€ 18,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • dr. P. de Vries
  • Pagina's/nrs.: 154
  • Bestel nr: 9789033125409
Over de verkondiging en doorleving van het heil

In dit boek gaat dr. P. de Vries in op een aantal onderwerpen die alle verband houden met de plaats en de verhouding van Wet en Evangelie. Dan moeten we denken aan de betekenis van de toeleidende weg, de droefheid naar God, opwas in de genade en de aard en het karakter van de Evangeliebediening.
Bij deze zaken gaat de auteur op bijbels-verantwoorde wijze in op een aantal facetten die met de toe-eigening van het heil te maken hebben. Nadrukkelijk spitst hij zich toe op pastorale vragen die daarover leven. Steeds onderbouwt hij zijn betoog met verwijzingen naar onder anderen kerkvaders, reformatoren, puriteinen en Kohlbrugge.
De rode draad die door dit boek loopt, is dat waarachtig geestelijk leven bestaat in het naderen tot God de Vader door Jezus Christus krachtens het onderwijs en de leiding van de Heilige Geest.
Dit product is uitverkocht
€ 18,90