Menu

Christelijke muziek

In de drukte van het dagelijks leven kan muziek ons momenten van rust bieden. Christelijke muziek is er in allerlei vormen, voor jong en oud. Juist door de vele variaties is er voor een ieder zijn of haar smaak passende muziek te vinden. Van instrumentale- en klassieke muziek tot aan orgels en van Psalmen tot aan gemengde-, mannen- en kinderkoren. Laat u verrassen door ons ruime aanbod muziek, in diverse categoriën. Ook uitstekend om als cadeau te geven.

Muziek die we horen kan een grote invloed hebben op wat we denken, geloven en wat we zeggen. Muziek heeft namelijk een enorme impact op onze hersenen, emoties en gedrag. Het biedt ondersteuning in mooie en moeilijke tijden. Mooie, christelijke muziek kan houvast bieden in moeilijke tijden maar ook vreugde brengen tijdens heugelijke gebeurtenissen. Daarom is muziek van alle tijden. In onze webshop bieden we een ruim aanbod van christelijke muziek in diverse categorieën en voor diverse momenten.

Muziek voor christelijke feestdagen
Muziek is van alledag, maar ook voor christelijke feestdagen zoals Kerst en Pasen hebben we mooie albums in ons aanbod. Bijvoorbeeld heel diverse christelijke kerstmuziek van allerlei artiesten. Ontdek prachtige albums zoals: ‘The Gift Christmas album’, ‘Een Kind is ons geboren’ en ‘Instrumentale Kerst klanken 2’ in de categorie christelijke kerstliederen. Ook voor christelijke paasmuziek kunt u bij onze boekhandel terecht. Ontdek albums zoals: ‘God is mijn licht’, ‘150 Psalmen’ en ‘Elk tot Zijn eer!’ en nog vele anderen.

Christelijke kinderliedjes
Ook voor kinderen is er genoeg christelijke muziek te vinden. Bovendien is een christelijke kinderliedjes cd een leuk cadeau om te geven voor verjaardagen, bij het behalen van een zwemdiploma of andere bijzondere momenten. Met name in de categorie ‘kinderkoren’ vindt u vele christelijke cd’s die verantwoord zijn voor kinderen om naar te luisteren.

Net iets anders dan muziek, maar wel een product dat in dezelfde categorie valt, zijn onze christelijke vertel-cd’s. Ook deze cd’s met allerlei verhalen zijn leuk voor kinderen om naar te luisteren. De luisterboeken zijn heel divers en beschikbaar voor verschillende leeftijdscategorieën.

Geef muziek cadeau
Soms is er geen mooier cadeau dan muziek. Maar hoe vindt u nu het geschikte album? Allereerst kunt u filteren op categorie. Zo kunt u al een hoop genres uitsluiten. Weet u niet zeker welk album u cadeau moet geven? Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende christelijke albums. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen om een cadeaubon cadeau te doen. Zo kan diegene zelf een mooi geschenk uitkiezen in onze webshop.