Menu

Boek uitgeven via uitgeverij

Wilt u een boek uitgeven via een uitgeverij? Dan staan wij als christelijke uitgeverij graag voor u klaar. We zijn zowel boekhandel als uitgeverij en denken graag met u mee als het gaat om het uitgeven van een boek. Naast het uitgeven kunnen we er daarom voor zorgen dat u boek vervolgens bij christelijke boekhandels wordt verkocht.

Wilt u meer weten over het uitgeven van een boek via onze uitgeverij of heeft u een specifieke vraag? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en adviseren u bij het maken van keuzes. Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met het uitgeven van uw boek.

Oneindig veel mogelijkheden
Bij Gebr. Koster zijn de mogelijkheden voor het uitgeven van een boek erg breed. Wij kunnen zowel grote als kleine oplages uitgeven. Wanneer u eerst gaat voor een kleine oplage kunt u ze later altijd nog bij laten drukken.

Daarnaast heeft u ook de keuze tussen paperback of hardcover en zwart/wit of kleur. Over het algemeen zijn de hardcover boeken in kleur wat hoger in prijs, maar stralen wel meer professionaliteit uit. Denk vooraf goed na wat u met uw boek wilt uitstralen, zodat we vervolgens alle kosten voor u op een rij kunnen zetten.

Over onze christelijke uitgeverij
Gebr. Koster staat bekend als grote reformatorische/christelijke uitgever en boekhandel in Nederland en geeft jaarlijks ongeveer zeventig titels in eigen beheer uit. In tegenstelling tot reguliere boekhandels, hebben wij een vast netwerk aan boekhandels. Wij zorgen er voor dat uw boeken bij deze christelijke boekhandels en webshops te koop zijn. Vanuit Gebr. Koster verschijnen er jaarlijks diverse jeugdboeken folders en catalogus met onze uitgaven. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan al onze boeken hier en ontdek of uw boek hier tussen zou passen.

Meer weten over het uitgeven van een boek via onze uitgeverij?
Wilt u meer weten over het uitgeven van boeken via een uitgeverij of heeft u een specifieke vraag? Wij denken graag met u mee en geven u advies waar nodig. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen daarom aangeven wat u kunt verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.