Menu

Christelijke uitgeverij

Heeft u veel tijd en werk gestopt in het schrijven van een mooi boek en wilt u deze laten publiceren door een Christelijke uitgeverij? Dan staan wij van Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij zijn zowel een boekhandel als uitgeverij en kunnen er daarom voor zorgen dat uw boek ook daadwerkelijk bij Christelijke boekhandels wordt verkocht.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het uitgeven van uw boek door onze Christelijke uitgeverij? Wij vertellen u er graag alles over. Lees verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken er naar uit om bij te dragen aan het uitgeven van uw Christelijke boek.

Van kleine tot grote oplagen
Bij Gebr. Koster staan we graag voor iedereen klaar. Of u nu een kleine oplage wilt laten publiceren of een grote. Bij ons is het allebei mogelijk. We kunnen altijd met een kleine oplage beginnen en vervolgens moeiteloos opschalen. Daarnaast kunt u ook zelf kiezen hoe het boek er uit moet komen te zien. Gaat u voor een hardcover of softcover? Wilt u het boek in zwart/wit of in full colour laten drukken? De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u meer weten over het verschil in kosten? Wij zetten de verschillende kosten graag voor u op een rij. Neem gerust contact met ons op.

Boeken kopen en verkopen via onze Christelijke uitgeverij
U kunt bij ons zowel terecht voor het kopen als voor het verkopen van uw boeken. Wanneer wij uw boek uitgeven kunt u er voor kiezen om hem ook direct in ons assortiment te laten opnemen. In tegenstelling tot een seculiere uitgever hebben wij een vast netwerk van boekhandels. Wij zorgen ervoor dat uw boek snel verkrijgbaar is bij iedere christelijke boekhandel. Zo zal uw boek meer naamsbekendheid krijgen en sneller worden verkocht.

Over Gebr. Koster
Sinds 1979 zijn wij actief als Christelijke boekhandel in Barneveld. We hebben een ruim aanbod van honderden boeken zowel online als offline. In de loop der jaren is daar onze Christelijke uitgeverij bijgekomen. Jaarlijks verschijnt er een uitgebreide jeugdboekenfolder en een catalogus met onze uitgaven. Ieder jaar verschijnen ca. 50 titels en verschillende herdrukken.

Meer weten over onze Christelijke uitgeverij?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze Christelijke uitgeverij of heeft u een specifieke vraag? Wij denken graag met u mee en geven u wanneer gewenst een advies. Wij kennen de markt erg goed en kunnen u daarom ook een verwachting geven over de kosten en inkomsten. Daarnaast geven we u ook graag tips over het promoten van uw boek. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.