Menu

Boek laten uitgeven

Wilt u een boek laten uitgeven door een Christelijke uitgeverij? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Wij zijn zowel een boekhandel als uitgeverij en staan graag voor u klaar als het gaat om het laten uitgeven van een boek.

Wanneer u veel tijd en werk heeft gestopt in het schrijven van een boek of manuscript, vindt u het waarschijnlijk wel belangrijk dat het door een professioneel bedrijf wordt uitgegeven. Wij snappen dat maar al te goed en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Over uitgeverij Gebr. Koster
Gebr. Koster is een grote reformatorische/christelijke boekhandel in Nederland en geeft jaarlijks circa zeventig titels in eigen beheer uit. In tegenstelling tot een seculiere uitgever hebben wij een vast netwerk van boekhandels. Wij zorgen ervoor dat uw boek snel verkrijgbaar is bij iedere christelijke boekhandel.

Sinds 1979 zijn we al actief al christelijke boekhandel in Barneveld. We verkopen onze boeken zowel online als offline. In de loop der jaren is daar onze christelijke uitgeverij bijgekomen. Jaarlijks verschijnt er een uitgebreide jeugdboeken folder en een catalogus met onze uitgaven.

Grote of kleine oplages in paperback of hardcover?
Bij Gebr. Koster staan we graag voor iedereen klaar, of u nu grote of kleine oplages wilt laten uitgeven, bij ons het allebei mogelijk. Wanneer u eerst gaat voor een kleine oplage kunt u later altijd nog opschalen. Daarnaast heeft u ook de keuze of u voor paperback of hardcover gaat en zwart-wit of kleur. Bedenk van te voren goed hoe het boek er uit moet komen te zien. Als u dit op een rij heeft gezet zullen wij de kosten voor u op een rij zetten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Meer weten over een boek laten uitgeven?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze christelijke uitgeverij of heeft u een specifieke vraag? Wij denken graag met u mee en geven u wanneer gewenst een advies. Wij kennen de markt erg goed en kunnen u daarom ook een verwachting geven over de kosten en inkomsten. Daarnaast geven we u ook graag tips over het promoten van uw boek. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in. Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan.