Menu

Bijbelverhalen Kinderbijbel

Als u op zoek bent naar een Kinderbijbel vol met boeiende en leerzame Bijbelverhalen voor uw kinderen, dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Gebr. Koster biedt een uitgebreide selectie van Kinderbijbels die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en interesses.

Wij zetten onze populairste kinderbijbels voor u op een rij. Laat u inspireren of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de kinderbijbel die u zoekt.

Waarom kiezen voor een kinderbijbel van Gebr. Koster
Gebr. Koster beschikt over een erg groot aanbod kinderbijbels vol met mooie bijbelverhalen en kleurrijke illustraties. Elke Kinderbijbel is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van Bijbelverhalen en kinderopvoeding. De inhoud is nauwkeurig afgestemd op de leeftijd van het kind, waardoor het gemakkelijker wordt om complexe concepten uit te leggen op een manier die begrijpelijk is voor jonge geesten.

Daarnaast heeft het lezen van Bijbelverhalen een educatieve waarde voor kinderen. Het helpt hen morele waarden en belangrijke levenslessen te begrijpen. Met een Kinderbijbel van Gebr. Koster krijgen uw kinderen de kans om te leren van de verhalen van geloof en spiritualiteit die generaties hebben geïnspireerd.

Onze favoriete kinderbijbels op een rij
Om u te helpen bij het maken van een keuze, hebben we onze favoriete kinderbijbels voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Uit de bron - set
Dit is een prachtige boekenset voor kinderen vanaf zeven jaar. Op heldere en duidelijke wijze vertelt C. van Rijswijk de geschiedenislessen uit Gods Woord en spoort hij kinderen aan om vroeg de Heere te zoeken.

2. De rode draad
Dit prentenboek wil een leidraad, een geheugensteun zijn bij het volgen van de Bijbelse Geschiedenis. Het doel is: kinderen ‘De Rode Draad’, de lijn van de heilshistorie, die door de Bijbel loopt, laten zien en daar met hen over spreken.

3. Bijbelse geschiedenis voor jong en oud
De complete Bijbelse geschiedenis met platen. Elk hoofdstuk besluit met vragen en een te zingen psalm.

Bestel kinderbijbels met bijbelverhalen eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze kinderbijbels of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies over welke bijbel het beste bij u past.

Mocht u na het opdoen van inspiratie al precies weten welke bijbelverhalen kinderbijbel u wilt bestellen? Dan kunt u dit veilig en eenvoudig doen via de winkelwagen knop bij een product. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft, heeft u de kinderbijbel de volgende dag in huis. Hoe fijn is dat?