Menu

Bijbels dagboek voor mannen

Een Bijbels dagboek voor mannen koopt u bij Gebr. Koster. In onze christelijke boekhandel en webshop vindt u een ruim aanbod aan christelijke dagboeken voor persoonlijk gebruik. Ons aanbod is erg divers, voor iedereen is er een geschikt dagboek te vinden. Een Bijbels dagboek helpt u bij het dagelijks lezen van Gods woord.

Soms kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden voor het lezen van een stukje uit de Bijbel. Een Bijbels dagboek is dan een handig hulpmiddel die u dagelijks stimuleert tot het lezen en overdenken van een Bijbeltekst. Een Bijbels dagboek bevat korte bijbelteksten die u helpen om te groeien in het geloof, maar ze bieden ook een bepaalde structuur. Daarnaast dragen ze bij aan het beter begrijpen van de Bijbel.

Een Bijbels dagboek bevat voor iedere dag van de week een bijbeltekst. Deze korte teksten stimuleren u om verder na te denken over de desbetreffende passage uit de Bijbel, maar zetten ook aan tot gebed.

Bijbels dagboek voor mannen kopen
Bent u op zoek naar een Bijbels dagboek voor mannen? Voor uzelf of om als geschenk te geven? In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan diverse dagboeken. Hieronder geven we u onze leestips voor een Bijbels dagboek voor mannen.

1. Hij ziet in gunst op die Hem vrezen - Matthew Henry
Matthew Henry is vooral bekend geworden door zijn Bijbelverklaring. Uit zijn geschriften zijn dagboekstukjes geselecteerd. Het zijn korte teksten met een rijke inhoud voor het dagelijks lezen van Gods Woord.

2. Zeker weten - ds. P. van Ruitenburg
Dit is een thematisch dagboek bij de Bijbel. Iedere maand bevat een ander thema, zoals: in God verblijd of over ziekte en dood. Een stukje uitleg, afgesloten met een vraag en een aantal Bijbelteksten ter bestudering.

3. Woorden voor elke dag - C.H. Spurgeon
De bijbelteksten uit dit dagboek zijn klein, maar bieden stof tot nadenken voor een hele dag. Spurgeon roept de lezer op om zijn leven tegen het licht van Gods Woord te houden.

Ruim aanbod christelijke dagboeken voor het hele gezin
Ook voor vrouwen, kinderen of het hele gezin bieden we diverse Bijbelse dagboeken aan. Neem een kijkje op een van bovenstaande pagina’s om onze leestips te zien of bekijk het volledige aanbod in onze webshop.