Menu

Bijbels dagboek voor vrouwen

Bent u op zoek naar een Bijbels dagboek voor thuisgebruik? Bij Gebr. Koster vindt u diverse Bijbelse dagboeken voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook dagboeken voor het hele gezin vindt u in ons ruime assortiment. Een christelijk dagboek helpt u bij het dagelijks lezen van Gods woord.

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan Bijbelse dagboeken. Wanneer u op zoek bent naar een Bijbels dagboek voor vrouwen, om cadeau te geven of voor uzelf, bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Tussen alle drukke momenten van alledaagse activiteiten kan een Bijbels dagboek een helpende hand bieden. De diverse boeken zijn gericht op geloofsopbouw, maar zijn ook heel geschikt voor persoonlijke bijbelstudie.

Een Bijbels dagboek kopen
In een Bijbels dagboek vindt u iedere dag een bijbelgedeelte met bijbehorende overdenking. De Bijbelteksten sluiten aan bij het kerkelijk jaar en bevatten vragen of overdenkingen die u motiveren om verder te denken over bepaalde vraagstukken die betrekking hebben op de gelezen bijbeltekst.

Gebr. Koster is een christelijke boekhandel en uitgeverij. In onze webshop vindt u diverse soorten Bijbelse dagboeken die u helpen bij het lezen van Gods woord. Alle boeken in ons assortiment hebben we zelf gelezen, zo kunnen wij u beter adviseren wanneer u op zoek bent naar een bepaald boek. Zo ook voor een Bijbels dagboek voor vrouwen. Hieronder vindt u een aantal leestips die wij u adviseren wanneer u op zoek bent naar een christelijk dagboek voor vrouwen.

1. Vrouwen uit de Bijbel - Matthew Henry
In dit dagboek maakt u kennis met bekende en onbekende vrouwen uit het Oude en Nieuwe Testament. Diverse levensomstandigheden en karaktertrekken van vrouwen komen aan de orde.

2. Bij het kruis - A. van Hartingsveldt-Moree
Vrouwen nemen bij de heilsfeiten van de Heere Jezus een bijzondere plaats in. De serie van A. van Hartingsveldt-Moree laat daar licht op vallen. U ontmoet vrouwen rond de kribbe en voor elke dag van de adventsweken geeft dit boekje een overdenking, een vraag en een citaat.

3. In de kerk - A. van Hartingsveldt-Moree
In dit deel van de serie van A. van hartingsveldt-Moree ontmoet u vrouwen in de kerk. Vrouwen uit het Oude Testament en vrouwen uit het Nieuwe Testament. Voor elke dag in de vijftig dagen tussen Pasen en Pinksteren geeft dit boekje een overdenking, een vraag en een citaat.