Menu

Bijbels dagboek jeugd

Een bijbels dagboek voor jeugd vindt u in ons zeer complete aanbod in onze christelijke webshop. Met een ruim aanbod aan dagboeken vindt u altijd het dagboek dat u zoekt. We bieden diverse dagboeken aan voor verschillende leeftijden, kinderen, jeugd en volwassenen.

Wat is een goed bijbels dagboek voor jeugd? Deze vraag proberen wij u te beantwoorden. Ieder dagboek dat wij aanbieden in onze webshop is persoonlijk gelezen door een van onze medewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een goed christelijk boek dat aansluit bij het geloof. Een bijbels dagboek wordt vaak gelezen om te groeien in het geloof. Het biedt houvast en structuur bij het regelmatig lezen van de bijbel. Ook is een bijbels dagboek een heel waardevol en handig hulpmiddel voor het vergaren van meer kennis van de bijbel.

Ook voor jongeren is een bijbels dagboek heel bruikbaar om hen dagelijks te ondersteunen en stimuleren bij het lezen van Gods Woord. Het kan een heel belangrijk element zijn in de godsdienstige opvoeding van kinderen.

Christelijk dagboek jeugd kopen
Bent u op zoek naar een christelijk dagboek voor uw (klein)zoon of (klein)dochter, neefje of nichtje of iemand anders? We helpen u graag bij het vinden van het juiste christelijk dagboek. Dagboeken kunnen op een aantal verschillende manieren ingedeeld zijn. Een deel is namelijk geschreven aan de hand van het kalenderjaar, terwijl andere dagboeken ingedeeld zijn op thema. Vaak komt iedere maand een ander thema aan de orde. We geven u een aantal tips die u opweg helpen bij het kopen van een bijbels dagboek voor jeugd.

Bekeer mij…
Bekeer mij… is een bijbels dagboek voor jeugd. Het is geschreven voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Op een eenvoudige wijze wordt de betekenis van Gods Woord toegepast op het leven van kinderen in die leeftijdscategorie.
 
Geloven in Hem
In dit dagboek wordt geschreven over gelovigen uit het Oude Testament: de profeten, en over gelovigen uit het Nieuwe Testament: de discipelen. Ook leest u over iemand die tot geloof komt: Paulus. Dit dagboek helpt kinderen om na te denken over de Geloofsbelijdenis en de betekenis van de Tien Geboden en het Onze Vader.

Het visnet
Het visnet is een dagboek voor kinderen. Het dagboek behandeld iedere dag een woord uit de Bijbel. Diverse woorden komen aan de orde, waaronder: aanroepen, navolgen, liefde, erfzonde, begeren, opmerken, vrede, amen, etc. Op vereenvoudigde wijze worden de woorden duidelijk gemaakt voor kinderen.