Menu

Bekeer mij ...

€ 19,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • C. Dubbeld
  • Pagina's/nrs.: 378
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700498

Bekeer mij … is een bijbels dagboek voor kinderen van 9 – 12 jaar. Elke dag wordt een (deel van een) hoofdstuk uit de bijbelse geschiedenis aan de orde gesteld. Op eenvoudige wijze wordt de betekenis van Gods Woord toegepast op het leven van de kinderen. De rode draad die door dit dagboek loopt, is de noodzaak en de mogelijkheid van waarachtige bekering. Kinderen worden aangespoord om de Heere te zoeken terwijl Hij te vinden is.

C. Dubbeld werkte vele jaren in het onderwijs en is catecheet. Van zijn hand verscheen onder meer Mijn eerste dagboek, In de dagen uwer jongelingschap en Zolang het zonlicht schijnt 

 

Dit dagboek kan een belangrijk element zijn in de dagelijkse godsdienstige opvoeding van onze jonge kinderen. (ds. A. Geuze in het Woord vooraf)

Na een nauwkeurig onderzoek van Gods Woord is dit dagboek door onze vriend en broeder geschreven. (wijlen ds. P. Blok in het woord vooraf van In de dagen uwer jongelingschap)

We kunnen niet genoeg waarderen dat dit eenvoudige dagboek is samengesteld. (ds. J. Roos in een recensie van Mijn eerste dagboek)


€ 19,90