Menu

Geloven in hem

€ 15,50
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • Joppe/Vernooij(red.)
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789033123061
Bijbels dagboek 10+


De Heere heeft ons Zijn Woord gegeven opdat we gaan geloven in Hem. In de Bijbel staan verschillende voorbeelden van mensen die geloven in de Heere Jezus. Aan hen kun je zien hoe gelukkig je dan bent. Ook lezen we in Gods Woord over mensen die in ongeloof verder leven. Dan ben je juist heel ongelukkig.
In dit dagboek gaat het over gelovigen uit het Oude Testament: de profeten, en over gelovigen uit het Nieuwe Testament: de discipelen. We lezen ook over iemand die tot geloof komt: Paulus. Natuurlijk denken we in dit dagboek samen na over de Geloofsbelijdenis en de betekenis van de Tien Geboden en het Onze Vader, ook voor jouw leven. Aan het eind van ieder dagboekstukje staat een verwerking: iets om over na te denken, een vraag of een opdracht.

De medewerkers van dit dagboek zijn allen betrokken bij het werk van de zondagsscholenbond: mw. P. van der Steen-van Amstel, ds. J. Joppe, dhr. J. van der Meulen, dhr. A. Lier, mw. P.J.C. van Kempen, ds. J. de Jong, dhr. H. van Roekel, ds. P. Vernooij, ds. J.B. ten Hove, mw. M.L. Breugem-Kardol, dhr. W.A.J. Jansen en mw. P.A. Koemans-Fase.
€ 15,50