Menu

Bijbel voor jongvolwassenen

Jongeren zijn vaak druk met allerlei dingen: naar school gaan, sporten, sociale contacten en andere hobby’s. Het dagelijk lezen van de Bijbel kan er dan bij inschieten. Door dagelijks een vast moment te prikken, bijvoorbeeld na het eten of voor het slapen gaan, kan bijdragen aan het regelmatig lezen van de Bijbel. Gebr. Koster biedt een divers aanbod aan Bijbels voor jongvolwassenen.

Bijbel voor jongvolwassenen kopen
Ben je op zoek naar een bijbel voor jongvolwassenen? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod bijbels en christelijke  dagboeken. De variatie in uitvoeringen van de bijbel is enorm, daarom adviseren we u graag bij het vinden van de juiste bijbel, zowel in de winkel als online. Een bijbel is een waardevol bezit, die voor een lange tijd mee gaat. Het is dan ook belangrijk dat u een bijbel kiest in een vorm die u prettig vindt. Meer informatie over de verschillende soorten bijbels te koop in onze webshop, vindt u hier.

Een ander hulpmiddel voor jongvolwassenen om dagelijks de bijbel te lezen, is een christelijk dagboek. Het verschil tussen een bijbel en een christelijk dagboek is dat een christelijk dagboek iedere dag een passage uit de bijbel bevat, met een verdiepende uitleg. Deze uitleg stimuleert om verder na te denken over de korte bijbelteksten.

Bijbelstudie boeken voor jongeren
Om de bijbel en bepaalde vragen rondom het geloof beter te kunnen begrijpen bieden we diverse bijbelstudie boeken voor jongeren. Deze informatieve boeken geven meer informatie over bepaalde vraagstukken rondom het geloof. Hieronder geven we een aantal interessante leestips voor jongvolwassenen:

1. Waarom ben jij gedoopt?
'Waarom ben jij gedoopt?' is een actuele en belangrijke vraag. Om goed te kunnen begrijpen wat de betekenis van de doop voor jou als jongere is, moeten een aantal andere vragen eerst beantwoord worden.

2. Hij is opgestaan
Dit deeltje van de serie 'Zie, jouw Koning komt' is de vierde in een serie van vijf. Deze serie gaat over de Heilsfeiten. In dit deeltje vervolgen wij de weg van de Heere Jezus. Hij is gestorven en in het graf van Jozef van Arimathea neergelegd. Maar de dood kan Hem niet houden. Hij is opgestaan, Hij leeft!

3. Gebed voor onderweg
In dit boekje wordt iedere bede van dit volmaakte gebed afzonderlijk besproken en uitgelegd, naar aanleiding van een Bijbelgedeelte.

Bijbels en dagboeken voor het hele gezin
U vindt niet alleen christelijke bijbels en dagboeken voor jongvolwassenen in ons assortiment, we hebben dagboeken voor het hele gezin. Zo kunt u samen iedere dag een stukje uit de bijbel lezen. Ook voor kinderen, tieners en volwassenen vindt u christelijke dagboeken in onze webshop. Meer tips voor het kopen van een bijbels dagboek? Lees onze aanbevelingen of bekijk het volledige assortiment dagboeken of Bijbels.

Heeft u een vraag of zoekt u een specifieke titel maar kunt u deze niet vinden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Barneveld. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen graag bij het vinden van het geschikte boek.