Menu

Hij is opgestaan

€ 9,10 € 5,00
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • J. Kriekaard
  • Pagina's/nrs.: 105
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789491586576

Dit deeltje van de serie 'Zie, jouw Koning komt' is de vierde in een serie van vijf. Deze serie gaat over de Heilsfeiten. In dit deeltje vervolgen wij de weg van de Heere Jezus. Hij is gestorven en in het graf van Jozef van Arimathea neergelegd. Maar de dood kan Hem niet houden. Hij is opgestaan, Hij leeft!

Je leest in dit deeltje hoe de Heere Jezus elk van Zijn kinderen opzoekt, op een verschillende wijze. Hij wordt de opgestane Levensvorst genoemd. Hij leeft om voor Zijn kinderen te bidden. Hij heeft met Zijn opstanding de zonden van al de Zijnen in het graf gelaten. Hij roept het jou toe: Mijn zoon, Mijn dochter, geef mij uw hart. Want Hij leeft om het leven te geven aan hen die naar Hem zoeken en vragen.

Ken jij iets van deze Jezus? Het is de wens van de schrijver dat ook jij, door genade, deze Zaligmaker mag leren kennen, voor het eerst of opnieuw.

De boekjes zijn geschikt voor jongeren.
J. Kriekaard is als godsdienstdocent verbonden aan het Driestar College te Gouda. Ook is hij betrokken bij de catechese aan jongeren.


€ 9,10 € 5,00