Menu

Nieuwe Bijbel met kanttekeningen kopen?

U kunt bij Gebr. Koster terecht voor het kopen van een nieuwe bijbel met kanttekeningen. Gebr. Koster is een christelijke boekhandel

Wat is een bijbel met kanttekeningen?
De Bijbel met kanttekeningen is ontstaan doordat theologen de opdracht kregen om in de kantlijn van de pagina’s met bijbelteksten bepaalde opmerkingen te plaatsen. Hierbij ging het voornamelijk om taalkundige opmerkingen. In eerste instantie waren de kanttekeningen dus niet bedoeld als uitleg.

Een Bijbel met kanttekeningen bevat nadere uitleg van sommige woorden en teksten. Ook worden er bepaalde inleidingen en verklaringen van teksten gegeven. Er zijn diverse edities van de kanttekeningenbijbel te krijgen, zo heeft Gebr. Koster onder andere schoolbijbels met kanttekeningen, maar ook kanttekeningenbijbels voor thuis.

Schoolbijbel met kanttekeningen
Een schooleditie van de Bijbel heeft steviger papier en is over het algemeen iets goedkoper. Een schoolbijbel met kanttekeningen bevat naast de nadere uitleg van woorden en begrippen, ook Psalmen en formulieren.

Nieuwe bijbel kopen
Bij Gebr. Koster kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe bijbel, want naast bijbels met kanttekeningen hebben we ook diverse andere bijbels in ons assortiment. Bij Gebr. Koster kunt u onder andere antiek gebonden Bijbels kopen, maar ook huisbijbels en zakbijbels. Ook voor een peuter- of kinderbijbel kunt u bij ons terecht.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een nieuwe Bijbel? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op of kom langs in onze grote christelijke boekhandel in Barneveld.