Menu

Belijdenis cadeau vrouw

Heeft iemand in uw naaste omgeving Belijdenis gedaan, en bent u op zoek naar een passend cadeau voor haar? Gebr. Koster biedt u  een uitgebreid assortiment aan Belijdenisgeschenken, voor hem en haar. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, heeft u het morgen in huis.*

Bij Belijdenisgeschenken kunt u denken aan klassieke of reformatorische muziek, een mok met opschrift of een wellicht een mooi beeldje. Maar weet u dat een Christelijk boek ook een heel mooi cadeau kan zijn? Het boek kan altijd gebruikt worden als naslagwerk en is daardoor een erg nuttig cadeau.

Belijdenis cadeau vrouw
We geven u graag een aantal cadeautips die u zou kunnen gebruiken om een mooi Belijdenis cadeau te vinden. Daarnaast vind u bij onze Belijdenisgeschenken nog vele andere boeken die u cadeau kunt geven.

Tip 1: Wat is het doel van mijn leven? - ds. D.j. Budding
Vragen rondom Belijdenis doen, bekering en avondmaal. Op een eenvoudige en begrijpelijke manier gaat de schrijver in gesprek met vooral de jongeren. Om hen te helpen in het vinden van het antwoord op de belangrijkste vragen in het leven.

Tip 2: Een belijdend leven - Thomas Boston
Een belijdend leven van Thomas Boston is een waardevol geschenk voor hen die geloofsbelijdenis afleggen of afgelegd hebben. In 1719 heeft Thomas Boston in vier preken 2 Timotheüs 2 vers 19 behandeld: 'En een iegelijk die de Naam van Christus noemt, sta af van ongerechtigheid.' Het 'belijdend leven' in het noemen van de Naam van Christus, komt vooral in twee aspecten van deze preken tot uiting.

Tip 3: Het ABC van het geloof - Alexander Comrie
In dit boek heeft Alexander Comrie een aantal van zijn preken die hij in de voorafgaande jaren had gehouden, verkort verwoord.

Tip 4: Aan Zijn voeten - ds. R. van Kooten
In 'Aan Zijn voeten' wordt de geloofsleer helder en duidelijk uitgelegd, maar wordt ook aandacht besteed aan moderne opvattingen, om zo in deze tijd houvast te geven. De hoeveelheid en uitvoerigheid van onderwerpen maakt dit boek tot een naslagwerk dat het verdere leven meegaat!

Tip 5: Kennis in viervoud - ds. H. Korving
Als jongeren de belijdeniscatechisatie hebben afgerond, missen ze daarna vaak het intensieve onderzoek van Gods Woord en het onderwijs daarover. Maar ook na het doen van belijdenis blijft er veel te leren. Ware kennis van God gaat samen met zelfkennis, wordt ontleend uit de Bijbel en leidt tot gefundeerde hoop. Ware kennis gaat gepaard met levende hoop, vurige liefde en waar geloof. Over die kennis gaat dit boek.

Nieuwe Bijbel geven
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe Bijbel cadeau te geven. Wellicht heeft degene aan wie u een Belijdenisgeschenk wilt geven geen goede Bijbel meer. In dat geval is een nieuwe Bijbel een mooi cadeau. Bij Gebr. Koster vindt u Bijbels, zoals huis- en zakbijbels, Bijbels met uitleg of Bijbels met kanttekeningen.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een Belijdenis cadeau? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld, of neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.

*Is uw bestelwaarde meer dan €35,-? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €35,- worden €3,50 aan verzendkosten gerekend.