Menu

Belijdenis cadeau vrouw

Heeft iemand in uw naaste omgeving Belijdenis gedaan, en bent u op zoek naar een passend cadeau voor haar? Gebr. Koster biedt u  een uitgebreid assortiment aan Belijdenisgeschenken, voor hem en haar. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, heeft u het morgen in huis.*

Bij Belijdenisgeschenken kunt u denken aan klassieke of reformatorische muziek, een mok met opschrift of een wellicht een mooi beeldje. Maar weet u dat een Christelijk boek ook een heel mooi cadeau kan zijn? Het boek kan altijd gebruikt worden als naslagwerk en is daardoor een erg nuttig cadeau.

Belijdenis cadeau vrouw
We geven u graag een aantal cadeautips die u zou kunnen gebruiken om een mooi Belijdenis cadeau te vinden. Daarnaast vind u bij onze Belijdenisgeschenken nog vele andere boeken die u cadeau kunt geven.

Tip 1: Wat is het doel van mijn leven? - ds. D.j. Budding
Vragen rondom Belijdenis doen, bekering en avondmaal. Op een eenvoudige en begrijpelijke manier gaat de schrijver in gesprek met vooral de jongeren. Om hen te helpen in het vinden van het antwoord op de belangrijkste vragen in het leven.

Tip 2: Het ABC van het geloof - Alexander Comrie
In dit boek heeft Alexander Comrie een aantal van zijn preken die hij in de voorafgaande jaren had gehouden, verkort verwoord.

Tip 3: Belijdenissen
Als Augustinus (354-430) een paar jaar bisschop van Hippo Regius in Noord-Afrika is, schrijft hij in grote openheid over zijn persoonlijke geloofsgeschiedenis zijn Belijdenissen, een boek dat getuigt van diep inzicht en grote literaire kwaliteit. Hierin laat hij zich kennen als een zoekende mens en gelovige.

Nieuwe Bijbel geven
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een nieuwe Bijbel cadeau te geven. Wellicht heeft degene aan wie u een Belijdenisgeschenk wilt geven geen goede Bijbel meer. In dat geval is een nieuwe Bijbel een mooi cadeau. Bij Gebr. Koster vindt u Bijbels, zoals huis- en zakbijbels, Bijbels met uitleg of Bijbels met kanttekeningen.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van een Belijdenis cadeau? U bent van harte welkom in onze winkel in Barneveld, of neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.

*Is uw bestelwaarde meer dan €35,-? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €35,- worden €3,50 aan verzendkosten gerekend.