Menu

Belijdenis cadeau man

Bent u op zoek naar een mooi Belijdenis cadeau voor een man? Bij Gebr. Koster kunt u uw bijzondere Belijdenis cadeau vinden. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan Belijdenisgeschenken, voor man en vrouw. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u morgen nog uw cadeau in huis*.

Een Belijdenisgeschenk vinden voor een man kan een lastige klus zijn. Soms kunt u niet goed inschatten waar iemand van houdt, of wat hij graag doet. Een Christelijk boek is daarentegen een mooi cadeau om te krijgen. Daarnaast kan het ook nog eens een goed naslagwerk zijn, waar men zo nu en dan doorheen bladert. Zo geeft u niet alleen een mooi, maar ook een nuttig cadeau, waar de ontvanger echt iets aan heeft.

Belijdenis cadeau man
Belijdenis doen is een bijzonder moment, een gelovige legt getuigenis af van zijn geloof. Na dit moment worden er vaak cadeaus gegeven, maar wat geeft u? Wij geven u graag een aantal cadeautips die u kunt gebruiken om een Belijdenis cadeau uit te zoeken.


Tip 1: Zicht op Jezus - Evert Barten
“Ik sta als mens zo mijlenver bij God vandaan. Hoe kan dat ooit samenkomen? Ik zie om me heen alleen maar christenen die nooit vrolijk zijn. Hoe kan dat? De Heere Jezus liefhebben; hoe moet dat?” Zicht op Jezus is een weergave van Ambrosius' boek in de taal van nu. Op een eigentijdse manier en aan de hand van herkenbare vragen kun je de rijkdom van ‘Het zien op Jezus’ leren kennen.

Tip 2: Belijdenis doen en dan… - ds. A. Hoogerland
Eenvoudige richtlijnen voor belijdende leden en voor degenen die nog belijdenis des geloofs wensen af te leggen.

Tip 3: In Uw spoor - ds. A.T. Huijser
De Tien Geboden uitgelegd aan jongeren. Aan de hand van de Zondagen 34 tot en met 44 van de Heidelbergse Catechismus worden de Tien Geboden uitgelegd, naar de letter en naar de geest van het gebod. Deze uitgave is toegesneden op jongeren en hun leefwereld.

Tip 4: Belijdenissen
Als Augustinus (354-430) een paar jaar bisschop van Hippo Regius in Noord-Afrika is, schrijft hij in grote openheid over zijn persoonlijke geloofsgeschiedenis zijn Belijdenissen, een boek dat getuigt van diep inzicht en grote literaire kwaliteit.

Nieuwe Bijbel kopen
Wellicht heeft degene aan wie u een Belijdenis cadeau wilt geven, geen goede Bijbel of zakbijbel meer. In dat geval kunt u overwegen om hem een nieuwe Bijbel cadeau te geven. Wij hebben verschillende Bijbels in ons assortiment, zo hebben we bijvoorbeeld Bijbels met uitleg of kanttekeningen, maar ook zak- en huisbijbels.

Voor vragen en/ of advies bent u uiteraard van harte welkom in onze winkel, in Barneveld. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

*Wanneer uw bestelling een bestelwaarde heeft van €35,- of meer, wordt uw bestelling gratis verzonden. Voor bestellingen onder de €35,- worden €3,50 aan verzendkosten gerekend.