Menu

Belijdenis boekje: literatuur ter voorbereiding en ter verdieping van het afleggen van belijdenis

Gaat u, of uw naaste binnenkort belijdenis doen? Of heeft iemand die u kent pas geleden openbare belijdenis van het geloof gedaan? Dan hebben wij een aantal mooie geschenken in ons assortiment. Zowel belijdenis boekjes ter voorbereiding op het afleggen van belijdenis, als ook boekjes ter verdieping daarna. We geven u graag een aantal leestips met als onderwerp ‘belijdenis’. Bent u meer op zoek naar geschenken ter ere van het afleggen van belijdenis? Kijk dan eens bij onze belijdenisgeschenken.

Voorbereiden op het afleggen van belijdenis
Wanneer u, of iemand in uw naaste omgeving, openbaar getuigenis gaat afleggen van zijn of haar geloof, kan een boek over het doen van belijdenis een welkom geschenk zijn. Daarom hebben we, ter voorbereiding op het afleggen van de openbare belijdenis van het geloof, een aantal boeken in ons assortiment die u kunnen ondersteunen tijdens deze mooie gelegenheid.

- Geloof je Hem? - ds. A. Kos
Nu je ouder wordt, komen allerlei vragen naar boven. Ga je verder in het spoor van je ouders? Wanneer mag je openbare belijdenis van het geloof doen? En hoe zit het met het verbond, de uitverkiezing en het bevel om te geloven? Deze en andere vragen komen in dit boekje aan de orde.

- Belijdenis doen, maar hoe? - ds. B.J. van Boven en ds. A. Verschuure
Jaarlijks leggen veel (jonge) mensen belijdenis af van het geloof. Dit boek is bedoeld als voorbereiding daarop. Want, hoe doen of deden we belijdenis?

- Mag ik belijdenis doen? - ds. W. van Vlastuin
In dit boek komen allerlei vragen in verband met het afleggen van belijdenis aan de orde, zoals het verband met de Doop, het Avondmaal, de catechisatie, de belijdenisvragen etc.

Belijdenis gedaan, en nu…
In onze webshop hebben we een rijk aanbod van belijdenis boeken die een verdiepend inzicht kunnen bieden als u pas, of al wat langer geleden belijdenis heeft gedaan. Al onze boeken zijn met veel zorg gelezen door onze medewerkers en daarom kunnen we u garanderen dat een van deze boeken een aanwinst is voor u.

- Welkom in de strijd! ds. R. van Kooten
Dit boek is geschreven voor jongeren die in waarheid belijdenis van het geloof hebben afgelegd. Een waardevol boek dat een helpende hand biedt bij het staande  blijven te midden van alle gevaren.

- Belijdenis doen en dan… - ds. A. Hoogerland
Dit boek bevat eenvoudige richtlijnen voor belijdende leden en voor degene die nog belijdenis des geloofs wensen af te leggen.

- Licht uit Licht - ds. J.J. van Eckeveld
De apostolische geloofsbelijdenis is overbekend, maar dat kan niet gezegd worden van de geloofsbelijdenis van Nicea. In deze publicatie wordt de geloofsbelijdenis van Nicea uitgelegd.

Belijdenisgeschenk? We geven u 5 boekentips
Bent u op zoek naar een leuk belijdenis cadeau om aan iemand te geven die recent openbare belijdenis van het geloof heeft gedaan, of dit binnenkort gaat doen? Lees dan eens onze 5 boekentips voor een belijdenisgeschenk voor zowel mannen als vrouwen. Hier hebben we een aantal mooie boeken beschreven die een mooi geschenk zijn ter ere van een belijdenis. Zit er niets voor u tussen? Kijk dan eens bij ons complete assortiment aan belijdenisgeschenken of neem contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een mooi belijdenisgeschenk.