Menu

Belijdenis cadeau voor mannen en vrouwen: 3 boekentips

In de categorie 'Belijdenisgeschenken' vindt u cadeautips om aan iemand te geven die openbare belijdenis van het geloof heeft gedaan of dit in de komende periode gaat doen.
 
De geschenken zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een boek is een mooi en nuttig cadeau om te krijgen. De onderstaande boeken zijn geschikt om te geven en kosten niet meer dan 20 euro. U kunt deze boeken bij ons bestellen. Bij Gebr. Koster betaalt u altijd achteraf. Bij uw bestelling krijgt u een factuur.
 
 
Tip 1 - Vast en zeker
 
Is het wel zo nodig om te bidden? Heeft alles een bedoeling? En weet elk mens dat God er is? Het zijn enkele vragen die aan bod komen in het boek 'Vast en zeker'.  Ze worden beantwoord vanuit Calvijns levenswerk: de Institutie. Daarbij laat Calvijn zien wat de waarheid is. Een fraai geschenk voor iemand die belijdenis doet of heeft gedaan.
 
Tip2 - Zicht op Jezus
 
Wie toeleeft naar het moment van openbare belijdenis of deze net heeft afgelegd, krijgt te maken met allerlei belangrijke levensvragen. Waarom zijn er christenen die niet vrolijk zijn? Hoe kan ik de Heere Jezus liefhebben? Het boek 'Zicht op Jezus' gaat over de Zaligmaker. Het is een weergave van Isaäc Ambrosius' bekende boek - 'Het zien op Jezus' - op een eigentijdse manier verteld.
 
Tip 3 - Wat is het doel van mijn leven?
 
Misschien is de vraag 'Wat is het doel van mijn leven?' de grootste levensvraag. Dit boek geeft antwoord op vragen rondom belijdenis doen, bekering en avondmaal. De schrijver gaat in gesprek met jongeren, waardoor dit boek prettig leesbaar en zeer toegankelijk is. Ds D.J. Budding helpt jongeren in het vinden van het antwoord op vragen.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over boeken die u cadeau kunt doen voor een belijdenis of wilt u advies ontvangen? Kom dan langs in onze boekhandel in Barneveld of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.