Menu

Babyalbum kopen

Nieuw op de website: babyalbums. Bent u op zoek naar een baby fotoalbum? Bij christelijke boekhandel Gebr. Koster koopt u diverse soorten fotoalbums voor uw baby’s eerste jaar. Verschillende albums met diverse motiefjes in het roze, blauw of beige.

Foto’s inplakken
Tegenwoordig is het erg populair om online uw fotoalbum te maken, maar ook in deze tijd van digitaal fotograferen is het nog steeds erg leuk om uw foto’s af te laten drukken en zelf in te plakken. Speciaal voor de  foto’s van het eerste levensjaar van uw kindje hebben we babyalbums in ons assortiment. In deze babyalbums kunt u onvergetelijke momenten van uw kindje bewaren, zoals wanneer uw kindje voor het eerst gaat kruipen of de eerste stapjes, eerste glimlach of eerste verjaardagsfeest.

Baby fotoalbum kopen
We hebben verschillende baby fotoboeken in ons assortiment, de meeste albums hebben een aantal pagina’s met ruimte voor mooie herinneringen of persoonlijke aantekeningen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het babyalbum bunny pink? Dit leuke album heeft een gelamineerde omslag met een illustratie van een vrolijk roze of blauw konijn. Het fotoalbum biedt plaats voor ongeveer 312 foto’s (9 x 13 cm). Vanzelfsprekend kunt u er ook andere formaten foto’s inplakken, natuurlijk kunt u dan wel minder foto’s kwijt.

Een andere leuke serie is het babyalbum lovely, ook in het roze of blauw verkrijgbaar.Prachtig babyalbum als baby-fotoalbum uit de reeks Lovely. Dit babyalbum is met een linnen omslag en heeft vier bladzijden plaats voor uw persoonlijke herinneringen.

Babyboek
Uiteraard hebben we nog een aantal andere babyboeken in ons assortiment. Zo hebben we behalve de populaire roze of blauwe fotoalbums, ook albums in beige tinten. Bijvoorbeeld het ‘babyalbum Noa’. Het Noa insteekalbum 120 pagina’s stelt je in de gelegenheid de prachtige baby foto's van je kind of kleinkind veilig op te bergen. Dit fotoalbum is voorzien van een gelamineerde omslag met babymotieven. Het naamlabel geeft dit fotoalbum een unieke uitstraling.

Christelijke boekhandel
Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel in Nederland. Behalve een online webshop hebben we ook een grote fysieke winkel in Barneveld. Naast babyalbums hebben we een grote collectie aan christelijke leesboeken en christelijke kinderboeken, ook voor een nieuwe Bijbel kunt u bij ons terecht.