Menu

Algemene zendbrief van jakobus

€ 8,99
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • B. Reinders
  • Pagina's/nrs.: 209
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789074787574

beperkt op voorraad

De brief van Jakobus is niet lang, maar rijk aan inhoud. Hij roert praktische zaken aan die zeker ook vandaag aan zeggingskracht niet hebben ingeboet. Ds. Reinders brengt deze zaken helder naar voren in dit Bijbelstudieboekje.

De brief van Jakobus staat niet haaks op de leer van de rechtvaardiging door het geloof alleen. Het vult op een zeer leerzame wijze juist dit fundament der kerk aan. Waar mensen soms zo oppervlakkig kunnen roemen over het geloof in Christus, legt Jakobus heel pastoraal de vinger bij de zere plek: Toon mij uw geloof uit uw werken! Niet alleen woorden, maar ook daden. Niet als grond maar als vrucht. Veel 'gelovigen' missen de vruchten van de Geest. En dan is ons geloof ijdel.

Dat het onderzoek van deze korte zendbrief door Gods genade ook in onze tijd tot een eeuwige zegen onder ons gesteld zou mogen worden.


€ 8,99