Menu

Wenskaart bestellen

Wilt u iemand veel geluk wensen een mooie boodschap of zomaar een kaartje sturen om te laten weten dat u aan diegene denkt? Dan kunt u bij Gebr. Koster heel eenvoudig een wenskaart bestellen in heel veel verschillende thema’s. Zo zit er ongetwijfeld een wenskaart tussen die bij uw wens past.

Bekijk dan alle kaarten en bestel degene die aansluit bij uw wensen direct online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de kaart de volgende dag in huis. Hoe fijn is dat? U kunt voor meer informatie ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Onze populairste wenskaarten op een rij
Ons aanbod aan wenskaarten die u online kunt bestellen is erg groot. Om u een idee te geven en te inspireren, hebben we onze vier populairste wenskaarten voor u op een rij gezet. Bestel uw favoriet eenvoudig online.
1. Wenskaart Feel Good
Keuze uit zes verschillende wenskaarten geschikt voor ieder moment inclusief envelop.
2. Wenskaart Colorful
Deze postkaarten zijn met warme en positieve kleuren afgewerkt inclusief een gouden envelop.
3. Wenskaart Goldstuck
Deze wenskaarten zijn van groot formaat met mooie gouden opdruk. Bij bestellen kunt u uw voorkeur aangeven.
4. Wenskaart Helmantel Kaas
Deze klassieke wenskaart is ideaal voor de echte kaasliefhebber. De afmetingen van de kaart zijn 15x15.

Bestel uw ansichtkaart eenvoudig online
Wilt u meer weten over het bestellen van wenskaarten of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze kaarten en bestel uw favoriet eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de kaart de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij een minimaal orderbedrag van €35,-. U kunt bij ons ook altijd achteraf betalen. Wij sturen de factuur mee in uw pakket en per mail. Laat het gerust weten als u vragen heeft of als we u ergens mee kunnen helpen.