Menu

Waar kan ik christelijke boeken kopen?

Gebr. Koster is een grote christelijke boekhandel, de meest populaire christelijke boeken hebben we voor u op voorraad. Maar ook voor christelijke kinderboeken of bijzondere boeken, zoals antieke Bijbels, kunt u bij ons terecht. Behalve onze online webshop, hebben we ook een fysieke winkel in Barneveld. We heten u van harte welkom en nodigen u graag uit om onze winkel eens te bezoeken.

In de webshop kunt u zich aan de hand van verschillende categorieën makkelijk oriënteren, of bekijk onze populairste boeken in de top 5 aan de rechterkant. De site wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe titels.

Christelijke leesboeken
Wij bieden u een heel divers aanbod aan christelijke leesboeken. De boeken zijn onderverdeeld in diverse categorieën zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar op zoek bent. Ontdek bijvoorbeeld onze waargebeurde verhalen, biografieën of romans. Behalve dat de site bijna dagelijks geactualiseerd wordt, geven we jaarlijks ook zo’n 70 christelijke leesboeken in eigen beheer uit. Bekijk al onze christelijke leesboeken.

Christelijke kinderboeken
Ook voor kinderen hebben we diverse christelijke leesboeken in ons assortiment. Dit zijn leuke, spannende en verantwoorde boeken speciaal voor kinderen. Bij onze leesboeken kunt u filteren op leeftijd, zo vindt u voor iedere leeftijd geschikte leesboeken.

Nieuwe bijbel
Ook voor een nieuwe bijbel kunt u bij ons terecht. We hebben zowel nieuwe als antieke bijbels in ons assortiment, in verschillende talen en formaten. Zo kunt u kiezen voor een zakformaat bijbel maar ook voor een huisbijbel voor thuisgebruik. Bent u juist op zoek naar een kinderbijbel? Deze vindt u onder de categorie ‘kind en Bijbel’, door middel van eenvoudige bewoording kan uw kind vertrouwd raken met de Bijbel.

Christelijke boeken kopen
Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, betaalt u pas als uw bestelling geleverd is. Na levering heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Bestelt u voor 16:00 uur?  Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. Wij kunnen vele boeken uit voorraad direct aan u leveren. Bestelt u voor meer dan €35,- euro? Dan betaalt u geen verzendkosten.

Kunt u toch een titel niet vinden, of bent u op zoek naar een specifiek boek? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.