Menu

Prentenboek 2 jaar

Is uw kindje 2 jaar en bent u op zoek naar een leuk prentenboek waar u samen doorheen kunt bladeren? Dan helpen wij u graag. Bij Gebr. Koster vindt u ruim assortiment aan prentenboeken voor jonge kinderen vol mooie plaatjes. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een boek van nijntje of een voorlees prentenboek. Bij ons vindt u het allemaal.

Bent u benieuwd of wij het prentenboek voor 2 jarigen op voorraad hebben die u zoekt of wilt u meer weten over ons assortiment. Bekijk dan ons volledige aanbod prentenboeken of contact ons vrijblijvend voor een passend advies. Onze boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het leukste prentenboek.

Onze leukste prentenboeken voor kind van 2 jaar
Onze keuze aan prentenboeken is erg divers waardoor u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben we onze leukste prentenboeken voor kinderen van 2 jaar voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw prentenboek meteen online.

1. Voor wie is dit potje?
In dit boekje gaat Sam en Jet op zoek naar het potje die bij hun billetjes past. Ga samen met uw kindje op zoek naar het juiste potje. Het is een vrolijk voorleesboekje met lueke illustraties.

2. Mama, ik hou van jou
Dit prentenboek met prachtige illustraties gaat over een speciale band tussen moeder en kind. Het boek heeft draaiwieltjes, flappen en schuifjes, wat het voorlezen nog leuker maakt. ‘Mama, ik hou van jou. Je bent nooit bang. Je beschermt mij de hele nacht lang.’

3. Wie zit er in het ei?
Ontdek in dit prachtige, informatieve boekje in welk dier er in welk ei zit. Door de collagetechniek lijken de bijzondere dieren levensecht. Ga samen met uw kindje op ontdekkingstocht.

4. Jasper speelt buiten
Dit vierde boek uit de reeks van Jasper staat in het teken van buiten spelen. Door middel van deze boekjes oriënteren peuter zich spelenderwijs op dagelijkse bezigheden. De boekjes informeren en vermaken kinderen met leuke verhaaltjes en plaatjes.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een prentenboek voor 2 jarige kinderen? Dan helpen wij u graag bij het vinden van het prentenboek die u zoekt. De prentenboeken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s waardoor er ongetwijfeld een tussen zit die bij u past. Bekijk ons volledige aanbod of contact ons vrijblijvend voor meer informatie over onze prentenboeken. Wij helpen u graag.