Menu

Jasper speelt buiten 4

€ 9,95
Ruim assortiment, beoordeeld door onze medewerkers Bestellen en verantwoord lezen. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail.
  • Visser/Koudijs
  • Pagina's/nrs.: 36
  • Bestel nr: 9789055519453

Serie prentenboeken met voorleestips!

Het thema is gekoppeld aan de jaargetijden.

Buiten spelen in de lente, als de lammetjes in de wei huppelen. In de zomer, als je kunt spetteren en plonzen in het badje op het gras. In de herfst, als je eikels en kastanjes kunt rapen in het bos. Daar kun je van alles van maken. En 's winters, in de sneeuw en op het ijs. Wat is buiten spelen fijn.

Lena Visser-Oskam (auteur):

Ik ben enthousiast over het eindresultaat!

Marjan Koudijs (illustrator):

Ik verheug me op het volgende avontuur van Jasper!

Joke Krijgsman (Ds. G.H. Kerstencentrum) en Mieneke Verhagen-Mulder (Calvijnschool, Ederveen) voegden informatie voor ouders, kijk- en voorleestips en vragen aan het verhaal toe.

 

Het is de bedoeling dat de serie uit twaalf deeltjes gaat bestaan. Deze serie prentenboekjes is een initiatief van de Calvijnschool te Ederveen en sluit aan bij het programma Opstapje van het Nederlands Jeugd Instituut.

Onze recensie:                                                                                                                      De prentenboekjes van Jasper zijn geschreven op verzoek vanuit de basisschool. Ze hebben als doel kinderen te vermaken en informatie te geven. Informatie over de winkel, de tuin en seizoenen, een verjaardag en traktatie, buitenspelen en speelgoed delen. Maar ook over omgangsvormen: het verschil tussen u en jij wordt uitgelegd, wanneer en waarom er alstublieft en dankuwel gezegd moet worden, enz. Door de mooie platen en de rijm waarmee de versjes geschreven zijn, lezen deze boekjes makkelijk voor. En als bonus staan achterin voorleeshandleidingen en vragen om met de kinderen over verder te praten. Kortom, een serie vol mooie platen en verhaaltjes die ook nog eens een opvoedende functie heeft voor uw kind. 


€ 9,95