Menu

Prediking als aanbidding

€ 24,95
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • John Piper
  • Bestel nr: 9789064512988

laatste exemplaar

Prediking als aanbidding van John Piper is een overtuigend boek over de bedoeling van prediking. Een preek is niet alleen bedoeld als een verklaring van de tekst maar ook een middel om aanbidding aan te wakkeren, doordat de prediking in zichzelf het karakter van aanbidding heeft. Piper laat zien hoe ware prediking en ware aanbidding op zeer natuurlijke wijze samengaan.

De christelijke prediking is een door God aangewezen wonder dat tot doel heeft om het bovennatuurlijke zien op Christus en het waarderen en en tonen van Zijn heerlijkheid te bewerken.

Puttend uit een rijke ervaring van meer veertig in de bediening van prediking en onderwijs laat John Piper sprekers zien hoe en wat ze uit Gods Woord moeten communiceren, zodat Gods doel op aarde wordt bevorderd door preken die van de Bijbel doordrenkt zijn, Christus verhogen en op God gericht is- met andere woorden: door Prediking als aanbidding, als Bijbelverklarende verheerlijking van God.


€ 24,95