Menu

Kinderbijbel HSV

Bent u op zoek naar een kinderbijbel HSV? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Wij zijn trots om u een uitgebreid assortiment aan te bieden van de meest hoogstaande kinderbijbels op de markt. Als experts op het gebied van religieuze literatuur begrijpen wij het belang van een kinderbijbel die zowel educatief als boeiend is.

Wilt u meer weten over onze kinderbijbels HSV? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek dat u zoekt.

Waarom de Kinderbijbel HSV?
De kinderbijbel HSV is een bijzondere uitgave van de Herziene Statenvertaling, speciaal ontworpen om jonge lezers kennis te laten maken met de verhalen en lessen uit de Bijbel. De HSV staat bekend om zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, en biedt een begrijpelijke vertaling die trouw blijft aan de oorspronkelijke tekst. Voor ouders die op zoek zijn naar een kinderbijbel die zowel theologisch verantwoord als toegankelijk is voor kinderen, is de kinderbijbel HSV de perfecte keuze.

Ontdek ons ruime aanbod kinderbijbels
Binnen onze categorie ‘kind en bijbel’ vindt u een ruime keuze aan bijbelse verhalen voor kinderen. Wij zetten onze populairste exemplaren voor u op een rij. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Begrijp je bijbel
Bijbels dagboek voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Jij kent de Bijbel wel. Iedere dag hoor je eruit voorlezen. De Bijbel is al heel oud. Dat kun je merken aan de woorden die erin staan. In dit dagboek worden moeilijke woorden uitgelegd. Zodat je begrijpt wat er staat en je het zélf kunt lezen: Gods Woord voor jou!

2. Elke dag nieuw
En bijbels dagboek voor kleuters met verdiepende gespreksvraagjes.

3. Bijbelse verhalen voor kinderen
In 87 verhalen neemt de auteur kinderen mee door het Oude en Nieuwe Testament, zodat ze al jong vertrouwd raken met de Bijbelse boodschap. De verhalen blijven dicht bij de tekst van de Bijbel en brengen die aan het hart van de lezers.

Bestel Kinderbijbels HSV eenvoudig online
Wanneer u ervoor kiest om een kinderbijbeld HSV bij onze christelijke boekhandel in Barneveld te bestellen profiteert u van vele voordelen. Als u uw bestelling bij ons voor 16:00 doorgeeft heeft u het de volgende dag in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzending bij besteding boven de €35,- en kunt u altijd achteraf betalen. Verder vinden wij het belangrijk om voor u klaar te staan, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via info@gebrkoster.nl of bel ons via 0342 - 41 69 86. Wij helpen u graag.