Menu

Origineel doopcadeau voor volwassenen kopen

Is iemand in uw familie of kennissenkring recent gedoopt en wilt u diegene een cadeau geven ter herinnering aan deze speciale gelegenheid? Dan helpen wij u van Gebr. Koster graag verder. Binnen ons aanbod vindt u een ruime keuze aan verschillende doopcadeaus voor volwassenen. Of u nu op zoek bent naar een leesboek, een cd of een bijbel, bij ons vindt u het allemaal.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u een specifieke vraag over ons aanbod of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte kado.

Diverse doopcadeaus voor volwassenen op een rij
Omdat de keuze voor welk doopcadeau u het beste kunt gaan erg groot is, hebben wij voor u een aantal leuke doopcadeaus voor volwassenen op een rij gezet. Zo kunt u makkelijker een keuze maken en inspiratie op doen.

1. Leesboeken
Leesboeken doen het bij een doop van een volwassenen altijd erg goed. U kunt uit verschillende genres leesboeken kiezen voor zowel jong als oud. Ga bijvoorbeeld voor de biografie De dochter van de veehouder of de volwassen roman de Toevlucht.

2. Muziek of luistercd’s
Van muziek wordt iedereen blij. Of u nu kiest voor ontspannen muziek of voor een cd van een kerkkoor. De keuze hierbij is ook weer erg groot. Ga bijvoorbeeld voor Elk zing zijn lof of Zoon van de Wijngaardenier.

3. Bijbels
Bijbels dragen bij aan de godsdienstige kennis van degene die is gedoopt. Zeker voor een volwassenen is een bijbel een goed cadeau om te geven voor een doop. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe al antieke bijbels. Kiest u voor een bijbel met uitleg, zakbijbel of huisbijbel? De bijbels bieden u allemaal een dagelijks moment van rust.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Kent u iemand die gedoopt wordt maar bent u er nog steeds niet helemaal uit wat voor doopcadeau voor volwassenen u kunt geven? Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt kado en geven u graag een advies op basis van degene die u een cadeau wilt geven. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling direct te plaatsen. Wanneer u voor 16:00 en boven de €35 euro bestelt, bezorgen we uw bestelling de volgende dag gratis thuis. Wat wilt u nog meer?