Menu

Luisterboek peuter

Bent u op zoek naar een luisterboek voor peuters waarmee zij op spelenderwijs meer kunnen leren? Dan staan wij van Gebr. Koster graag voor u klaar. Bij ons vindt u namelijk een ruim aanbod aan luisterboeken voor jonge kinderen over verschillende onderwerpen. Laat u inspireren en bestel het luisterboek wat u zoekt eenvoudig online.

Wanneer u uw bestelling voor 16:00 plaatst heeft u het de volgende dag al in huis. Bestel daarnaast voor meer dan €35,- en uw luisterboek wordt gratis bezorgt. Hoe fijn is dat? Bent u benieuwd of wij het luisterboek voor peuters die u zoekt op voorraad hebben of wilt u meer weten over een van onze cd’s of boeken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Onze favoriete luisterboeken voor peuters op een rij
Binnen ons aanbod aan luisterboeken vindt u een ruime keuze aan cd’s die geschikt zijn voor peuters. Om uw keuze iets makkelijker te maken hebben we onze favoriete luisterboeken voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel het luisterboek die u aanspreekt eenvoudig online.

1. Bas telt mee 2
De cd-rom Bas telt mee is ontwikkeld om het getalbegrip van jonge kinderen te stimuleren. Bas en Marieke laten een kast met vier gekleurde laden zien: daar kunnen allerlei leuke spelletjes uit gehaald worden!

2. Schoolreisje met staartje
Dit luisterboek is geschikt om te luisteren vanaf 5 jaar en bestaat uit één audio CD met totaal 48 minuten aan luisterplezier. In dit luisterboek gaan Roos en Ruben met heel de klas op schoolreis.

3. Knuffel van sofie
De verhalen zijn humoristisch en herkenbaar en gaan over alledaagse gebeurtenissen. Over de onmisbare knuffel, knoeien op de bank, 1-aprilgrappen en vaderdag.

4.Bijbelse vertellingen
Verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude.
God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee

Bestel uw luisterboek voor peuters bij Gebr. Koster
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt ook luisterboeken voor peuters online bestellen. Wilt u meer weten over onze boeken? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Wanneer u het luisterboek voor 16:00 besteld zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij ze gratis bij een minimale orderwaarde van €35,-. Wij kijken er naar uit om uw bestelling in ontvangst te nemen.