Menu

Korte christelijke verhalen

Voor het eten of voor het slapen gaan, dit zijn ideale momenten om samen korte christelijke verhalen te lezen. Deze kleine momenten zijn belangrijk om stil te staan bij het geloof en geven u de gelegenheid uzelf en uw kinderen er meer in te verdiepen.

Binnen ons aanbod vindt u diverse boeken waar koste christelijke verhalen in staan voor jong en oud. Of u nu op zoek bent naar kinderverhalen of theologie boeken, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk ons volledige aanbod leesboeken of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over welk boek het beste bij uw wensen past.

Onze favoriete boeken met korte christelijke verhalen
Wanneer u er niet van houd uzelf urenlang in een boek te verdiepen, kunt u het beste gaan voor een boek met korte verhalen. De korte verhalen kunnen op ieder moment gelezen worden en zijn gebaseerd op de christelijke godsdienst. Wij zetten onze favorieten graag voor u op een rij.

1. Alle dieren in de Ark
Met dit boekje leert een kleuter of peuter niet alleen heel veel dieren, maar ook het alfabet kennen. Daarmee staat deze uitgave garant voor heel veel kijk- en voorleesplezier.

2. Tel maar mee in de kerk
Mees gaat op zondag naar de kerk. Daar is veel te zien. En … ook veel te tellen! Tel jij mee? Linda Bikker maakte dit boekje om kinderen al op heel jonge leeftijd te laten ontdekken wat er allemaal te beleven is als je op zondag naar de kerk gaat. Kinderen leren niet alleen op een speelse manier tellen, maar ook horen ze dat in de kerk jonge kinderen méétellen!

3. Bijbelse verhalen voor kinderen
In 87 verhalen neemt de auteur kinderen mee door het Oude en Nieuwe Testament, zodat ze al jong vertrouwd raken met de Bijbelse boodschap. De verhalen blijven dicht bij de tekst van de Bijbel en brengen die aan het hart van de lezers.

4. Bijbelse Vertellingen 1
In eenvoudige, begrijpelijke bewoordingen worden 125 Bijbelverhalen naverteld aan kinderen vanaf 3 jaar. De illustraties zijn afgestemd op peuters en vormen daarom één geheel met de tekst.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Binnen de bovenstaande top vier vindt u vooral bijbelse verhalen voor kinderen. Mocht u meer willen weten over bijbelse verhalen voor volwassenen kunt u ons aanbod bijbels bekijken of contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Onze boeken specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van het boek dat u zoekt.