Menu

Knutselboek peuter

Knutselen is een erg leuke activiteit voor jonge kinderen. Vooral peuters kunnen zich uren vermaken met het plakken van stickers, het kleuren van kleurplaten of oplossen van kleine puzzeltjes. Daarnaast is het niet alleen erg gezellig om samen met uw peuter aan de slag te gaan met doe- of knutselboeken, het is ook nog eens goed voor het creatief vermogen en de fijne motoriek van uw kind. Bent u benieuwd welke knutselboeken voor peuters we allemaal in ons aanbod hebben? Bekijk dan ons volledige online assortiment of kom langs in onze winkel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van het leukste knutselboek voor uw peuter. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Onze top 3 doe- en knutselboeken voor peuters
Binnen ons aanbod vindt u een grote diversiteit aan verschillende knutselboeken voor kinderen. Of u nu op zoek bent naar een kleurboek of een stickerboek, bij ons vindt u het allemaal. Om de keuze voor u iets makkelijker te maken hebben wij onze drie favoriete knutselboeken voor peuters voor u op een rij gezet. Bekijk ze allemaal!

1. Bobbi Doeboek
Het Bobbi doeboek staat vol activiteiten voor peuters. Kleuren, tellen, spelletjes, puzzelen en nog veel meer. Dat doen peuters en kleuters het leukst met het Bobbi-doeboek! Uw kinderen zullen zich urenlang kunnen vermaken met dit creatieve boek.

2. In de stad 2+
Kleine deugnieten vanaf 2 jaar zullen met veel plezier de eenvoudige, vrolijke scènes uit dit boek inkleuren en versieren met de 100 grote stickers, speciaal ontwikkeld voor kleine handjes. Al spelend leren ze allerlei leuke voertuigen kennen. Door te kleuren en de juiste stickers te kiezen en te plakken oefenen ze hun observatievermogen en hun fijne motoriek.

3. Woordjes 2+
Dit vrolijke eerste stickerboek is speciaal ontwikkeld voor peuters vanaf 2 jaar.
Het bevat 16 eenvoudige en herkenbare kleurplaten, die versierd kunnen worden
met 100 grote stickers. Op die manier oefenen jonge kinderen al spelend hun motoriek en creativiteit.

Meer weten over het leukste knutselboek voor uw peuter?
Wilt u meer informatie over een van de knutselboeken of wilt u een advies ontvangen over welk boek het beste bij uw peuter past? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van het geschikte boek. Bent u er nu al helemaal uit welk boek u voor uw peuter gaat kopen? Geef uw bestelling dan voor 16:00 door en wij zullen het dezelfde dag nog versturen. Ook profiteert u van gratis verzending bij besteding boven de €35,-.