Menu

Klein muziekdoosjes bestellen bij Gebr. Koster

Bent u op zoek naar een klein muziekdoosje of speeldoosje voor uw kindje? Een muziekdoosje is een leuk speeltje om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een geboorte of een verjaardag. Het muziekdoosje speelt na het opwinden ervan voor een korte tijd een mooi melodietje af waardoor uw kindje rustig zal gaan slapen. De meest muziekdoosjes binnen ons aanbod hebben een mechanisme met een touwtje waar u aan kunt trekken waardoor het muziekje gaat afspelen. Bent u benieuwd of u binnen ons aanbod het muziekdoosje vindt wat u zoekt? Bekijk ons hele aanbod of neem contact met ons op, ons aanbod in de winkel is namelijk nog groter dan online. Wij helpen u graag bij het vinden van het juist mini muziekdoosje.

‘Ik ga slapen in ben moe’ muziekdoosje
Het mini muziekdoosje “ik ga slapen ik ben moe”, speelt een erg bekend deuntje af wat iedereen wel kent. Het zorgt ervoor dat uw kindje sneller in slaap komt en rustig in slaap valt. Het bekende muziekdoosje is zowel verkrijgbaar in een roze als in een zilveren verpakking en beschikt ook over een tekstboekje met de vijf coupletten. Dit maakt het extra leuk om het cadeau te geven.

Klein muziekdoosje ‘hoger dan de blauwe lucht’
Het muziekdoosje met de melodie “hoger dan de blauwe luchten, en de sterretjes van goud” is mooi verpakt in een gouden zakje met sterretjes. Uw aankoop van de muziekdoosjes geeft u niet alleen erg veel luisterplezier, u draagt ook bij aan het project “Slapend Rijk”. Dit project helpt bij het verbeteren van de omstandigheden van baby’s en kinderen in Rusland. Ook dit muziekdoosje is erg leuk om cadeau te geven bij een geboorte, doop of verjaardag. Een ander leuk idee waar muziekdoosjes vaak voor worden gebruikt zijn haakwerkjes. Wanneer u een leuk patroon heeft gevonden kunt u er een knuffel/muziekdoosje van maken.

Gebr. Koster wenst u veel luisterplezier toe
Heeft u het kleine muziekdoosje gevonden waar u naar op zoek was? Dan wenst Gebr. Koster u of uw kindje veel luisterplezier toe. Uw kindje zal dankzij het muziekdoosje rustig in slaap vallen wat bijdraagt aan een betere nachtrust. Wanneer u het muziekdoosje vandaag besteld heeft u het morgen in huis. Daarnaast profiteert u ook van gratis verzendkosten als u boven de 35 euro besteed. Wanneer u vragen heeft of een persoonlijk advies wilt ontvangen kunt u altijd bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op via info@gebrkoster.nl of bel ons via 0342 - 41 69 86. We helpen u graag.