Menu

Doopcadeaus

Iemand in uw omgeving wordt gedoopt. Dat is een bijzonder moment en het vieren waard. Voor deze gelegenheid wilt u uiteraard een mooi en persoonlijk cadeautje aanbieden. Of het nu gaat om een kinder- of volwassendoop, Boekhandel Gebr. de Koster heeft passende cadeaus voor jong en oud. Op deze pagina vindt u een aantal suggesties.  

Leesboeken
Een boek doet het altijd goed! U kunt kiezen uit verschillende genres leesboeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Zo hebben we biografieën, waargebeurde verhalen, romans en geschiedenisboeken.

De dochter van de veehouder
Dit boek is een biografie gebaseerd op het verhaal Elisabeth Wallbridge. Ds. Richmond bezocht haar vaak en hun gesprekken en brieven inspireerde hem om haar levensverhaal op papier te zetten. Wat zorgde voor dit ontroerende leesboek.
 
Toevlucht
Deze volwassenenroman van Lynn Austin gaat over een bijzondere vriendschap en een web van intriges. Een mooi en spannend verhaal zoals we dat van Lynn Austin gewend zijn.  
 
Muziek en luisterboeken
Een luister cd is leuk voor jong en oud. Heerlijk even ontspannen met een kort verhaaltje of prachtige muziek. Al luisterend kunnen zij genieten van een mooi verhaal.

Sofie en Bram
Deze kinder luistercd vertelt zestien korte verhaaltjes over het dagelijks leven van Sofie en Bram. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar met ruim 45 minuten aan luisterplezier.  

Gouden HJK momenten
Deze cd bevat de mooiste nummers van het Hollands jongeren koor en orkest. Op de cd staan onder andere de liedjes: Rejoice in the Lord, Glorie aan God, Eenzaamheid en verschillende Psalmen. Deze limited edition is opgedragen aan koning WIllem-Alexander.

Prentenboeken
Prentenboeken voor de allerkleinsten vindt u bij Gebr. Koster. Prentenboeken laten kinderen spelenderwijs leren de wereld te ontdekken aan de hand van leuke verhalen en prachtige prenten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de bekende Nijntje, Rupsje Nooitgenoeg en Dikkie Dik.  

De Kleine IJsbeer
De Kleine IJsbeer is al 25 jaar geliefd bij jong en oud. Deze verhalenbundel bevat vijf verhalen over Lars. Lees een ijsbeer in de tropen, weet jij de weg?, laat me niet alleen!, redt de rendieren, de walvisbaai. Het boek is voorzien van prachtige tekeningen.   

Dribbel
Dribbel is een ondeugende hond. Moeder Drieka kan haar Dribbel niet vinden. Zoek mee door achter de flapjes te gluren! Uw kind beleeft gegarandeerd veel plezier aan het lezen van dit boekje.

Bijbels
Geloven in Hem
Deze kinderbijbel vertelt elke dag verschillende verhalen over mensen die geloven in de Heer. Deze kinderbijbel vertelt verhalen van profeten uit het Oude Testament. Aan het einde van elk dagboekstukje staat een verwerking om over na te denken, een vraag of een opdracht.

Koningskind geboren
Dit prachtige (voor)leesboek voor kinderen gaat over het kerstverhaal. In dertien verhalen verteld het boek het volledige kerstverhaal. Het boek is heel geschikt om te gebruiken rondom de gezellige tijd van Kerstmis.

Overig
Pareltje
De serie Pareltje bestaat uit verschillende boekjes met wijsheden, quotes, citaten en Bijbelse wijsheden. De Pareltje serie is gebaseerd op verschillende thema’s zoals dankbaarheid, bemoediging, vergeving, waarheid en troost. Dit boekje is een zeer persoonlijk cadeautje geschikt voor een doop.

12 kleurkaarten met Bijbelse thema’s
Deze kaartjes zijn leuk voor de creatievelingen onder ons. Twaalf prachtige kleurkaarten met Bijbelse thema’s voor uren kleurplezier voor jong en oud.

Bent u toch op zoek naar iets anders? Vind uw persoonlijke doop cadeau in onze uitgebreide webshop. Bent u op zoek naar een specifiek cadeau of heeft u advies nodig bij uw keuze? Kom langs bij boekhandel Gebr. Koster in Barneveld waar onze medewerkers u graag tot uw dienst zijn.