Menu

Kinderdagboeken

Bent u op zoek naar kinderdagboeken voor uw kinderen? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod bijbelse kinderdagboeken. Wij zijn een christelijke boekhandel waar u terecht kunt voor zowel leesboeken, cd’s als kinderdagboeken.

De kinderdagboeken zijn bedoeld om kinderen vanaf jongs af aan op te laten groeien met het geloof. De dagboeken zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en zijn erg geschikt om er iedere dag een stukje uit voor te lezen. De bijbeltekst wordt vervolgens afgesloten met een vraagstuk of onderwerp om over na te denken. Wilt u meer weten over onze kinderdagboeken of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan hier ons volledige aanbod dagboeken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Onze meest verkochte kinderdagboeken
Omdat ons aanbod aan dagboeken erg groot is hebben wij onze favoriete kinderdagboeken voor u op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online:

1.Visnet
Dagboek voor kinderen (8+). Voor iedere dag is een stukje geschreven over woorden uit de Bijbel. Woorden zoals: aanroepen, navolgen, liefde, erfzonde, verzoenend bloed, troost, begeren, opmerken, vrede, amen, e.a. De woorden worden in dagboekvorm duidelijk gemaakt.

2. Luister je mee
Dit kinderdagboek is geschikt voor kleine kinderen. In dit dagboek worden Bijbelgedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament op een eenvoudige manier uitgelegd voor jonge kinderen. Elke dag zijn er een paar verzen uit de Bijbel te lezen, die kort toegelicht worden. Op elke pagina is een vraag en een gekleurde illustratie geplaatst. Die kunnen helpen om met kinderen door te praten over het gelezen gedeelte. Voor de feestdagen zijn speciale stukjes geschreven.

3. Elke dag nieuw
Dit bijbelse dagboek voor kleuters staat vol verzen en verdiepende gespreksvraagjes.

Bestel uw kinderdagboek bij Gebr. Koster
Wilt u meer weten over onze kinderdagboeken of wilt u er een online bestellen? Bekijk dan al onze dagboeken en bestel uw favoriet eenvoudig online. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen of langskomen in onze boekhandel in Barneveld. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van het dagboek die u zoekt.