Menu

Kijk en luister Bijbel (prentenboek + cd)

Een kijk en luister Bijbel helpt kinderen al van jongs af aan vertrouwd te raken met verhalen uit de Bijbel. Een kijk en luister Bijbel bevat zowel een prentenboek als een luister cd.

Het luisteren naar bijbelverhalen is een goed begin voor jonge kinderen om kennis te maken met de Bijbel. Het uitleggen van Bijbelse begrippen en Bijbelse vertellingen door middel van een vertel-cd is een mooie opstap naar het lezen van Gods Woord.  

Wat is een kijk en luister Bijbel?
Een kijk en luister Bijbel combineert gesproken tekst met illustraties, deze vinden wij daardoor zeer geschikt voor jonge kinderen. Terwijl de kinderen aan het luisteren zijn naar een van de Bijbelse vertellingen, kunnen ze tegelijkertijd de bijbehorende platen bekijken en ontdekken. Zo kunnen ze niet alleen luisterend het verhaal volgen, maar ook via een prent.

Ontdek het aanbod van kijk en luister Bijbels voor kinderen
Gebr. Koster is een christelijke boekhandel. Wij bieden dan ook diverse bijbels aan, voor alle leeftijden. Zo ook kijk en luister Bijbels voor jonge kinderen. De serie ‘Kijk en luister’ van Laura Zwoferink is heel geschikt om op jonge leeftijd kennis te maken met Bijbelse begrippen en -vertellingen. Van deze serie zijn meerdere delen gemaakt. Ieder deel bevat een luister cd en een bijbehorend prentenboek.

- Kijk en luister CD 1
- Kijk en luister CD 2

Bij de bovengenoemde kijk en luister Bijbel hoort ook een kleurboek. Deze kleurboeken bevatten prachtige platen van bijbelse gebeurtenissen die behoren bij desbetreffende ‘kijk en luister cd’.

- Kijk en luister 1 kleurboek
- Kijk en luister 2 kleurboek

Gebr. Koster: de online webshop voor christelijke boeken en bijbels
U kunt bij Gebr. Koster terecht voor het kopen van christelijke leesboeken, christelijke prentenboeken en een nieuwe Bijbel. Ook voor peuter- en kinderbijbels kunt u bij onze christelijke boekhandel terecht. Ons assortiment is nauwkeurig samengesteld en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe leesboeken.

In onze webshop treft u een selectie van ons uitgebreide assortiment in de winkel. Vrijwel dagelijks vullen wij het assortiment aan. Wanneer u voor 16:00 uur online een bestelling bij ons plaatst, heeft u uw bestelling morgen al in huis. Tevens betaalt u bij een bestelling vanaf €35,- euro geen verzendkosten.