Menu

Kerstverhaal met boodschap

Kerst is een van de mooiste tijden van het jaar en staan bekend om het gezellig samen zijn en het delen van mooie verhalen. Deze verhalen worden vaak voorgelezen uit diverse boeken. Bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan boeken die vol staan met kerstverhalen met boodschap. Ze helpen u stil te staan bij de bijzondere momenten en zorgen ervoor dat u samen met uw dierbaren kunt genieten van mooie verhalen.

Wilt u meer weten over onze boeken vol kerstverhalen met een boodschap of wilt u inspiratie opdoen voor een boek die u cadeau kunt doen tijdens kerst? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze boeken specialisten adviseren u graag.

Onze favoriete kerstverhalen met boodschap
Het aanbod aan kerstboeken met mooie verhalen is erg groot. Daarom hebben we om u een beetje op weg te helpen onze favorieten op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel het kerstverhaal die u het meest aanspreekt eenvoudig online.

1. Kerstverhalen voor kinderen
Dit leuke boek staat vol met kerstverhalen voor kinderen maar ook voor ouderen. Het boek heeft 176 pagina’s met zowel tekst als illustraties.

2. Kerst op Ivy Hill
In ‘Kerst op Ivy Hill’ van Julie Klassen wordt er kerst gevierd in het idyllische dorpje. Richard Brockwell is al jaren niet thuis geweest met kerst. Hij is veel liever in Londen, ver van zijn ouderlijk huis, waar hij kan ontsnappen aan de vele familiegeheimen en de pijn uit het verleden.

3. Kersten in kleur
Gerrit Hendrik Kersten (1882-1948) was een kleurrijke persoonlijkheid, die soms ook heel zwart-wit kon zijn. Hij was een geestelijke leider met visie en tegelijk een ootmoedige dienaar van Christus.

4. Op weg naar Sion 1
Het Woord des Heeren is een onuitputtelijke goudmijn, waaruit ds. Blok genadeschatten tevoorschijn brengt die een arme ziel doet opspringen van vreugde. Op de hem kenmerkende wijze wordt het eenzijdige en soevereine werk Gods verklaard waarbij leer en toepassing Schriftuurlijk verankerd zijn.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Bent u ook enthousiast geworden over onze boeken vol kerstverhalen met boodschap? Dan kunt u het boek naar keuze heel eenvoudig op onze website bestellen. U kunt bij ons altijd achteraf betalen en heeft het boek wanneer u voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis.

Wilt u meer weten over een bepaald boek of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? U bent altijd welkom in onze boekhandel in Barneveld of neem contact met ons op via 0342-416986. Wij helpen u graag.