Menu

Maak hier uw keuze

Soort

Leeftijd
De gezellige kerstdagen komen steeds dichterbij en daarom wordt ook de vraag naar onze kerstboeken steeds groter. Of u nu op zoek bent naar kerstverhalen over de Wijzen uit het Oosten of een kerstboek voor kinderen. Bij ons vindt u het allemaal.

Dankzij ons ruime aanbod aan diverse kerstboeken geïnspireerd door het Christelijke geloof, is er voor iedereen een geschikt kerstboek te vinden. Zowel voor jong en oud vindt u binnen ons assortiment leuke kerstboeken. Bekijk het gehele bovenstaande aanbod en bestel uw kerstboek gemakkelijk online.

Kerstboeken voor jong en oud
Bij Gebr. Koster staan we klaar voor mensen van alle leeftijdscategorien, of u nu op zoek bent naar een kerstboek voor uzelf of naar een cadeau voor uw kind/kleinkind. Dankzij ons brede aanbod vindt u bij ons altijd een geschikt boek. Als kerstcadeau voor de jonge kinderen onder ons kunt u bijvoorbeeld gaan voor ‘lot en lu en de sneeuwdief’ of ‘licht in de nacht’. Voor de volwassenen of ouderen vindt u boeken zoals ‘heimwee naar Bethlehem’ met preken of ‘Op weg naar Sion 1’. De boeken bevatten preken voor de periode tussen advent en nieuwjaarsdag. Ze zijn erg geschikt om voor te lezen voordat u aan het diner begint of wanneer u met z’n allen samen bent.

Kerstboeken met psalmen
Kerstboeken met psalmen staan vol met kerkelijke liederen en gebeden die tijdens de kerkdienst aan bod komen. Een kerstboek met psalmen is geschikt voor gebruik tijdens de kerkdienst. U kunt hiermee gemakkelijk de dienst volgen en meezingen of meelezen met de psalmen die tijdens de dienst ten gehore worden gebracht. Met een bijbel met psalmen heeft u altijd alles bij de hand.

Kerstboeken voor kinderen
Binnen ons aanbod vindt u kerstboeken voor verschillende leeftijden. Voor kinderen jonger dan 6 jaar vindt u bijvoorbeeld kerstboeken vol met mooie plaatjes over het ontstaan van kerst en de stal in Bethlehem. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar vindt u leuke kerstverhalen over verschillende onderwerpen. De verhalen kunnen aan de kinderen worden voorgelezen maar ze kunnen ook zelf door de boekjes heen bladeren. Ten slotte vindt u op onze site ook de categorie voor kinderen vanaf 8 jaar en voor kerstboeken voor jongeren. Zo is er voor ieder wat wils.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over een bepaald kerstboek of wilt u een vrijblijvend advies ontvangen over welk kerstboek het beste bij u of degene aan wie het cadeau wilt geven past? Neem dan gerust contact met ons op. Onze boeken specialisten staan voor u klaar. Wanneer u voor 16:00 besteld, zullen wij uw boek dezelfde dag nog versturen.