Menu

Handboek bij de bijbel

Bent u op zoek naar een overzichtelijk handboek die u helpt om de bijbel beter te begrijpen? Dan staan we bij Gebr. Koster graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan handboeken in verschillende soorten en maten.

De handboeken van Gebr. Koster bevat verschillende tools die lezers kunnen gebruiken om de Bijbel beter te begrijpen. Ten eerste bevat het handboek een woordenlijst van belangrijke termen die in de Bijbel worden gebruikt, zoals verzoening, genade en rechtvaardigheid. Door deze termen te begrijpen, kunnen lezers de betekenis van specifieke Bijbelverzen beter begrijpen. Wilt u meer weten over onze handboeken of wilt u meer informatie? Bekijk ons volledige aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze meest verkochte handboeken op een rij
Ons aanbod aan handboeken is erg groot, daarom hebben we voor u onze meest verkochte handboeken voor bijbels op een rij gezet. Laat u inspireren en bestel uw favoriet eenvoudig online.

1. Handboek Gereformeerd Kerkrecht
Kerkrecht en kerkorde zijn voor kerken van essentieel belang. Dat geldt voor het functioneren van de kerk naar binnen toe als geloofsgemeenschap, maar ook voor het functioneren van de kerk als onderdeel van de samenleving. Dit handboek beschrijft de geschiedenis, de theorie en de praktijk van het gereformeerde kerkrecht waarbij de actuele situatie van de kerk nadrukkelijk aan de orde komt

2. Handboek voor de Catecheet
Het Handboek voor de catecheet heeft veel te bieden voor de catechese, voor de godsdienstles in basis- en voortgezet onderwijs, het jeugdwerk of bij huiscatechisatie. Door de vele voorbeelden en illustraties is dit  boek heel handig te gebruiken als u uw les wilt  verduidelijken of verlevendigen.

3. Handboek Pastoraat bij Psychische problemen
In Handboek pastoraat bij psychische problemen onder eindredactie van Hanneke Schaap-Jonker geven deskundigen informatie over de meest voorkomende psychische stoornissen. Wat houdt de stoornis in, hoe hangt de stoornis samen met geloof en geloofsbeleving, hoe werkt de stoornis door in het pastorale contact en wat zijn de do’s en don’ts voor de pastor?

Bestel uw handboek voor bij de bijbel eenvoudig online
Wilt u meer weten over onze handboeken bij de bijbel of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan al onze handboeken en bijbels of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van het handboek die u zoekt.

U kunt ook altijd langskomen in onze boekhandel in Barneveld. Onze boeken deskundigen staan daar voor u klaar.