Menu

Handboek voor de catecheet

€ 34,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • D.J. Vogelaar
  • Pagina's/nrs.: 389
  • Gebonden
  • Bestel nr: 9789463700641

Voorbeelden en illustraties bij de geloofsleer

Het Handboek voor de catecheet heeft veel te bieden voor de catechese, voor de godsdienstles in basis- en voortgezet onderwijs, het jeugdwerk of bij huiscatechisatie. Door de vele voorbeelden en illustraties is dit  boek heel handig te gebruiken als u uw les wilt  verduidelijken of verlevendigen.

Het Handboek volgt de lijn van het catechisatieboekje van ds. A. Hellenbroek. De indeling van het boek is als volgt: Ieder hoofdstuk begint met een of meerdere lestips. Er zijn soms meer algemene lessuggesties die voor elke les gelden. Dan volgt de samenvatting van de les. Vervolgens is er een stukje met verdiepingsstof - waarin vaak dwalingen worden weerlegd - om het geheel tenslotte met illustraties en voorbeelden af te ronden.

Een voorbeeld kan dienen om iets begrijpelijker te maken. Met een illustratie bedoelt de auteur niet zozeer een verhelderende foto maar dat kan ook een eenvoudig verhaal of anekdote zijn.


€ 34,90