Menu

Doopcadeautjes

Bent u op zoek naar leuke doopcadeautjes? Een doop van een kindje is vaak een bijzonder moment, daarom wilt u ook een bijzonder cadeautje geven. Bij Gebr. Koster vindt u een grote diversiteit aan verschillende doopcadeautjes. Of het nu gaat om een volwassen- of een kinderdoop, bij ons vindt u doopcadeautjes voor jong en oud.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar boek, een muziekstuk of een bijbel, binnen ons aanbod vindt u een grote diversiteit aan doopcadeautjes. Wij zetten hieronder een aantal ideeën op een rij. Laat u inspireren en bestel uw cadeautje eenvoudig online. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u het pakketje de volgende dag al in huis.

Onze favoriet doopcadeautjes op een rij

1. Bijbelse vertellingen 1
Verteld door dhr. H. Schipper en mevr. J.J. den Hertog-van der Woude.
God maakte alles, Geluisterd naar de duivel, Veilig in de ark, Jozef, David en Goliath, De geboorte van de Heere Jezus, De storm op zee.

2. Geloven in hem
Deze kinderbijbel vertelt elke dag verschillende verhalen over mensen die geloven in de Heer. Deze kinderbijbel vertelt verhalen van profeten uit het Oude Testament. Aan het einde van elk dagboekstukje staat een verwerking om over na te denken, een vraag of een opdracht.

3. Pareltje Dankbaarheid
De serie Pareltje bestaat uit verschillende boekjes met wijsheden, quotes, citaten en Bijbelse wijsheden. De Pareltje serie is gebaseerd op verschillende thema’s zoals dankbaarheid, bemoediging, vergeving, waarheid en troost. Dit boekje is een zeer persoonlijk cadeautje geschikt voor een doop.

4.Gouden HJK momenten
Deze cd bevat de mooiste nummers van het Hollands jongeren koor en orkest. Op de cd staan onder andere de liedjes: Rejoice in the Lord, Glorie aan God, Eenzaamheid en verschillende Psalmen. Deze limited edition is opgedragen aan koning WIllem-Alexander.

Uw doopcadeautjes bestellen bij Gebr. Koster
Gebr. Koster is een Christelijke boekhandel in Barneveld waar u terecht kunnen voor boeken maar u kunt ook doopcadeautjes online bestellen. Wilt u meer weten over onze doopcadeautjes? Bekijk ons volledige aanbod of kom gezellig langs in onze winkel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u een specifieke vraag heeft.

Wanneer u het cadeautje voor 16:00 besteld zal u het de volgende dag in huis hebben. Daarnaast verzenden wij het gratis bij een minimale orderwaarde van €35,-. Wij kijken er naar uit om uw bestelling in ontvangst te nemen.