Menu

Doeboek 5 jaar kopen bij Gebr. Koster

Bent u op zoek naar een doeboek voor kinderen van 5 jaar? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan doeboeken voor verschillende leeftijden. Kinderen zullen zich er urenlang mee kunnen vermaken en stimuleren hiermee het creatieve brein. We zien namelijk vaak voorkomen dat de tablet of de telefoon voor Youtube filmpjes erbij wordt gepakt.

Een doeboek is daarentegen een stuk beter voor de ontwikkeling van het kind. Ze leren spelenderwijs, tellen, kleuren en puzzelen. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod doeboeken voor 5 jaar of wilt u meer informatie ontvangen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt doeboek voor uw peuter van 4 jaar.

Onze top 3 doeboeken voor 5 jarigen
Ons aanbod aan verschillende doeboeken voor kinderen jonger dan 6 jaar is erg groot. Wij hebben daarom een top 3 samengesteld van de populairste en leukste doeboeken, zodat de keuze voor u iets makkelijker wordt. Laat u inspireren en verras uw peuter met een van onze doeboeken:

1. Bobbi Doeboek
Kleuren, tellen, spelletjes, puzzelen en nog veel meer. Dat doen peuters en kleuters het leukst met het Bobbi-doeboek!

2. Kijk en luister 1 kleurboek
Prachtige platen van bijbelse gebeurtenissen, uit deel 1 van Kijk en luister door Laura Zwoferink.De tekeningen, die gemaakt zijn door Jaap Kramer, zijn eenvoudig en goed te gebruiken voor peuters en kleuters om in te kleuren na het lezen van het bijbelverhaal.

3. Bobbi kleur en stickerboek
Zoek de goede plek voor elke Bobbi-sticker! Een aantrekkelijk kleur- en stickerboek voor peuters en kleuters. Plak samen de stickers uit het midden van dit boek op de goede plek en kleur de plaatjes vrolijk in.

Meer weten over doeboek 5 jaar?
Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een ‘doeboek 5 jaar’ of wilt u meer informatie ontvangen? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen of om langs te komen in onze winkel in Barneveld. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen graag bij het vinden van het geschikte boek. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling meteen te plaatsen. Bestelt u voor 16:00 en boven de €35,-, ontvangt u het doeboek 5 jaar de volgende dag gratis in huis. Hoe fijn is dat?