Menu

Doeboek 4 jaar

Bent u op zoek naar een leuk doeboek voor kinderen van 4 jaar, waarmee ze zich urenlang kunnen vermaken? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan verschillende boeken voor alle leeftijden. Of u nu op zoek bent naar een stickerboek een kleurboek of een prikblok boek, bij ons vindt u het allemaal. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod doeboeken voor 4 jaar of wilt u meer informatie ontvangen over een bepaald product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een geschikt doeboek voor uw peuter van 4 jaar.

Onze top 3 doeboeken voor 4 jarige
Ons aanbod aan verschillende doeboeken voor kinderen jonger dan 6 jaar is erg groot. Wij hebben daarom een top 3 samengesteld van de populairste en leukste doeboeken, zodat de keuze voor u iets makkelijker wordt. Laat u inspireren en verras uw peuter met een van onze doeboeken:

1. Bobbi Doeboek
Kleuren, tellen, spelletjes, puzzelen en nog veel meer. Dat doen peuters en kleuters het leukst met het Bobbi-doeboek!

2. In de stad 2+
Kleine deugnieten vanaf 2 jaar zullen met veel plezier de eenvoudige, vrolijke scènes uit dit boek inkleuren en versieren met de 100 grote stickers, speciaal ontwikkeld voor kleine handjes. Al spelend leren ze allerlei leuke voertuigen kennen.

3. Kijk en luister 1 kleurboek
Prachtige platen van bijbelse gebeurtenissen, uit deel 1 van Kijk en luister door Laura Zwoferink.De tekeningen, die gemaakt zijn door Jaap Kramer, zijn eenvoudig en goed te gebruiken voor peuters en kleuters om in te kleuren na het lezen van het bijbelverhaal.

Meer weten over onze doeboeken voor 4 jarige?
Een doeboek is niet alleen geschikt om aan uw eigen kinderen te geven, het is ook erg leuk om cadeau te doen. Daarnaast helpen ze ook om de beeldschermtijd van uw kinderen te verminderen en de creativiteit bij uw kinderen te vergroten. Wilt u meer weten over een van onze doeboeken voor 4 jarige of wilt u een advies ontvangen over welk boek het beste bij uw kind past. Neem dan gerust contact met ons op of kom lang in onze boekhandel in Barneveld. Onze specialisten staan voor u klaar.

Het is ook mogelijk om het doeboek 4 jaar meteen online te bestellen. Wanneer u uw bestelling voor 16:00 plaatst is het de volgende dag al in huis. Daarnaast profiteert u bij ons van gratis verzending wanneer u een bestelling van boven de €35,- doet. Waar wacht u nog op?