Menu

Christelijke puzzel

Bent u op zoek naar een Christelijke puzzel? Dan bent u bij Gebr. Koster aan het juiste adres. In onze Christelijke boekhandel vindt u namelijk een ruim aanbod aan verschillende puzzels gebaseerd op bijbelse thema’s. De Christelijke puzzels zijn onder andere geschikt voor kinderen. U kunt ze samen maken waarbij u ze gelijk meer kunt vertellen over het Christelijke thema van de puzzel.

Of u nu op zoek bent naar een puzzel over de Ark van Noach of een mini puzzel over de hogepriester. Bij ons vindt u het allemaal. Wilt u meer weten over de Christelijke puzzels of heeft u een specifieke vraag? Bekijk dan ons volledige aanbod puzzels of contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Wanneer u de puzzel voor 16:00 besteld, heeft u de puzzel de volgende dag in huis.

Onze favoriete Christelijke puzzels op een rij
Binnen ons ruime assortiment vindt u verschillende puzzels met betrekking tot het Christelijke geloof. Binnen de categorie puzzels vindt u zowel kleine puzzels van 40 stukjes als puzzels van 500 stukjes. Om de keuze voor u iets makkelijk te maken hebben we onze 3 favoriete Christelijke puzzels op een rij gezet.

1.De Ark van Noach
Deze mooie puzzel van 100 stukjes waarop u het vaartuig ziet waarmee Noach en zijn gezin en vele dieren met hen de zondvloed overleefden. Dankzij de vele dieren en gebeurtenissen in de puzzel een erg leuke puzzel om te maken.

2. Mini Puzzel Jona’s Vlucht
Deze mini puzzel van slecht 40 stukjes neemt u mee naar het moment van Jona’s vlucht. Jona is de profeet die van God de opdracht kreeg om naar Nineve te gaan.

3. Mini Puzzel De Hogepriester
Deze mini puzzel van de Hogepriester bestaat uit 40 stukjes en is verkrijgbaar voor slechts €1,50. De Hogepriester die op de puzzel is afgebeeld staat voor een diep gevoel in geloof, kracht en vertrouwen.

Ruim aanbod puzzels van Gebr. Koster
Puzzelen werkt erg ontspannen en is een manier om uw hoofd leeg te maken. Puzzels zijn geschikt voor alle leeftijden. Zo vindt u binnen ons ruime aanbod zowel Dikkie Dik puzzels als puzzels van 1000 stukjes. Kortom bij ons vindt u voor ieder wat wils van verschillende merken.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Christelijke puzzel of wilt u meer weten over onze puzzels? Bekijk ons volledige aanbod, contact ons of kom langs bij onze winkel in Barneveld. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de puzzel die bij uw wensen past.