Menu

Christelijke liedjes van Gebr. Koster

Luistert u graag naar christelijke liedjes en kunt u urenlang wegdromen bij het gezang van een koor? Dan kunnen de bekende christelijke liedjes op cd natuurlijk niet aan uw verzameling ontbreken. Gebr. Koster heeft voor u de top 3 van christelijke liedjes op een rij gezet, zodat het voor u makkelijker wordt een keuze te maken. Van kerkmuziek tot muziek van een kinderkoor, binnen ons aanbod vindt u het allemaal. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod of wilt u meer informatie ontvangen over een van onze cd’s? Neem dan gerust contact met ons op. Onze muziek specialisten staan voor u klaar.

Onze top 3 christelijke liedjes
Omdat ons aanbod aan christelijke liedjes enorm groot is hebben we voor u een top 3 samengesteld met onze favoriete cd’s en liederen. Zo kunt u makkelijker een keus maken uit het grote aanbod.

1. Zeeuwse Koorzang: Geniet van de prachtige stemmen van dit koor onder leiding van een orgel, fluit, trompet en viool. De cd staat vol prachtige christelijke liedjes en psalmen, gezongen door het gelegenheidskoor in Krabbendijke.

2. Elk zing zijn lof: Deze cd bestaat uit wel 130 verschillende christelijke liederen. Hij kan zowel in de woonkamer als in het klaslokaal worden afgespeeld. De variatie aan bestaande en nieuwe versies van liederen maakt de cd zo speciaal. Ook de moeilijkheidsgraad van de liederen loopt erg uiteen waardoor hij voor iedereen geschikt is.
 
3. Liedjes voor t slapen gaan: deze cd is onze favoriet voor de jongere kinderen. De cd staat vol christelijke liedjes voor het slapen gaan. De 25 liederen en psalmen zijn rustgevend en kunt u samen met uw kindje beluisteren in de avond.

Christelijke liederen voor jong en oud
Binnen ons aanbod vindt u cd’s voor alle leeftijdscategorien. Of u nu op zoek bent naar een cd voor uw opa, uzelf of uw kindje, binnen ons ruime assortiment vindt u het allemaal. U zal zelf namelijk weer een heel andere muzieksmaak hebben dan uw kinderen. Ouderen kunnen het bijvoorbeeld fijn vinden om naar een koor te luisteren terwijl jonge kinderen het liefst naar slaapliedjes luisteren. Naast de verschillende leeftijdscategorien die u op onze site vindt, kunt u ook kiezen uit verschillende muziek categorieën. Gaat u bijvoorbeeld voor klassieke muziek of voor de categorie Pasen?

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wanneer u op zoek bent naar een geschikte cd voor uzelf of om cadeau te geven, helpen wij u graag bij het vinden van het geschikte product. U kunt altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen in de winkel. Onze muziek specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag.