Menu

Christelijke cd

Kunt u ook wel uren naar Christelijke muziek luisteren en komt u helemaal tot rust bij het luisteren naar psalmen of het meezingen met kerkkoren? Dan zijn de Christelijke cd’s van Gebr. Koster wellicht iets voor u.

Bij Gebr. Koster vindt u een erg ruim assortiment aan cd’s die gaan over het Christelijke geloof. Deze muziek brengt mensen samen. Muziek en het Christelijke geloof zijn namelijk al jaren een goede combinatie. De mooie Bijbelse verhalen worden met behulp van mooie melodieën verteld. Kortom, Christelijke cd’s zorgen voor blijdschap en saamhorigheid. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod of wilt u meer weten over onze Christelijke cd’s? Contact ons vrijblijvend of bekijk alle cd’s.

Onze favoriete Christelijke cd’s
Omdat de keuze aan verschillende Christelijke cd’s zo groot is hebben wij onze favorieten voor u op een rij gezet. Zo kunt u makkelijker een keuze maken en inspiratie opdoen over welke cd het beste bij uw past.

1. Elk zingt zijn lof
Deze cd bevat 130 geestelijke liederen. De melodieën op de Christelijke cd zijn zowel bestaande versies als nieuwe versies van de liederen. Deze kan gebruikt worden in de woonkamer, maar is ook uiterst geschikt voor in het klaslokaal. De moeilijkheidsgraad van deze cd is erg uiteenlopen en daarom voor iedereen geschikt.
2. Looft Den Heer
Deze cd staat vol prachtige liederen gezongen door 1600 mannen. De Psalmen worden gezongen op hele noten met bovenstem in de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee. U besteld deze cd met 14 mooie psalmen al vanaf €16,90
3. Zijn grootheid zingen
Deze cd bevat mooie liederen van de psalmzangavond met bovenstem. De cd is al verkrijgbaar vanaf €15,- en bestaat uit 12 mooie nummers.

Christelijke cd’s voor alle leeftijden
Binnen ons ruime aanbod aan Christelijke cd’s vindt u cd’s voor zowel jong als oud. Of u nu op zoek bent naar liedjes voor het slapen gaan voor kinderen of naar een mannenkoor voor volwassenen, bij ons vindt u het allemaal. Bekijk bijvoorbeeld alle cd’s voor kinderen jonger dan 6 jaar of voor kinderen vanaf 12 jaar. Bij ons vindt u voor ieder wat wils.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over onze Christelijke cd’s of heeft u een specifieke vraag? Het team van Gebr. Koster staat graag voor u klaar en helpt u bij het vinden van de cd waar u naar op zoek bent. Bestel uw cd voor 16:00 en u heeft hem de volgende dag nog in huis.