Menu

Christelijke boekjes voor de allerkleinsten (10 tips)

Boeken zijn natuurlijk niet alleen gemaakt voor jongeren en volwassenen, ook de allerkleinsten onder ons kunnen plezier beleven aan een (voor)leesboekje. Bovendien is het ook nog eens gezellig om even een momentje voor u en uw kindje te nemen. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de taalontwikkeling en hun fantasie.

Speciaal voor die kleintjes hebben we bij Gebr. Koster boekjes van karton en met veel plaatjes in het aanbod. Alle leesboekjes bevatten een Bijbels verhaal die vereenvoudigd zijn speciaal voor onze jonge lezers. Daarnaast bevatten de boekjes vele illustraties waardoor uw peuter elke bladzijde uitgebreid in zich op zal nemen. De prentenboekjes daarentegen bevatten juist alleen maar illustraties, echte kijkboeken met leerzame tekeningen die uw kindje meenemen op een leerzame ontdekkingstocht.

Wij hebben een top 10 samengesteld met boekjes die het leukst zijn voor uw kindje en u om te lezen. Hierin hebben we een verdeling gemaakt tussen de echt jonge kindjes en kinderen vanaf 2 jaar. Pak samen een momentje van rust en aandacht en ga helemaal op in het verhaal.

Christelijke boekjes voor de allerkleinsten
De boekjes van Laura Zwoferink zijn van karton en hebben een eenvoudige tekst en mooie illustraties voor veel kijkplezier. Doordat ze van karton zijn kunnen ze tegen een stootje en zijn daarom uitermate geschikt voor de jongste lezers onder ons.

1. Dit is Dikkie Dik - Jet Boeke
2. Nijntje op de boerderij - Dick Bruna
3. Ark van Noach - Laura Zwoferink
4. Mijn eerste grote dierenkijkboek - Paperback

Christelijke boekjes voor kinderen vanaf 2 jaar
Ook voor kinderen vanaf 2 jaar hebben we boeken in ons assortiment. De boekjes zitten zo in elkaar dat het leuk is om zelfstandig doorheen te bladeren maar ook om samen te lezen of simpelweg plaatjes te kijken. De boeken van Erica Stuut zijn bijvoorbeeld geschreven voor het speciaal onderwijs, maar ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

5. Pieter mag mee naar de kerk - W. Kloosterman-Coster
6. Heel bijzondere verhalen - Erica Stuut
7. Kijk en luister 1 - Laura Zwoferink

Vooral de laatstgenoemde is een erg leuk boek voor kinderen vanaf 2 jaar, aan de hand van verschillende platen kunnen Bijbelse verhalen aan de kinderen worden verteld. De korte teksten zijn daar ter ondersteuning van de illustraties, erg leuk en leerzaam.

Wist u dat we naast (voor)leesboekjes ook Bijbels voor peuters verkopen? Een peuterbijbel helpt de jongste kindjes al snel vertrouwd maken met verhalen en begrippen uit de Bijbel. Ze zijn geschikt om voor te lezen maar ook om zelf te laten doen door uw kindje. Kijk voor ons aanbod eens op de peuterbijbel pagina.

Gebr. Koster staat voor u klaar
Wilt u meer weten over Christelijke boekjes voor de allerkleinste of heeft u een specifiek vraag? Wij staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze boekhandel in Barneveld.