Menu

Christelijke boeken voor vaders

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw vader, opa, oom of buurman? Of wellicht is het een cadeautje aan uzelf? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim assortiment aan christelijke boeken. Er zijn allerlei boeken in verschillende categorieën zoals waargebeurde verhalen en (vaderlandse) geschiedenis.  

Hieronder vindt u een aantal boekentips voor vaders. Deze boeken zijn zeker de moeite waard om te lezen en erg leuk om cadeau te doen.

Aan vader - ds. P. van Ruitenburg
Ds. Van Ruitenburg opent Gods Woord en laat ons direct vanuit de Schrift zien wat vader zijn inhoudt. Kort maar krachtig.

Vaders en Moeders - A. Brouwer-Otterspeer
Zowel de vader als de moeder heeft van de Heere in de schepping een eigen specifieke rol én speciale eigenschappen gekregen. Wil een kind kunnen uitgroeien tot een zelfstandig functionerend persoon, dan heeft het een vader én een moeder nodig. Ze hebben beiden hun eigen taak en voorbeeldfunctie. Wanneer een vader werkelijk vader is en een moeder werkelijk moeder, is de kans klein dat er ernstige fouten met ingrijpende gevolgen worden gemaakt in de opvoeding.

Vader zijn - ds. H. Zweistra
Wat een zegen is het, vader te mogen zijn! God gaf onverdiend de kinderzegen. Zijn de kinderen niet alleen aan vader toebetrouwd, maar ook aan God toevertrouwd? Dan weten de kinderen van de gevouwen handen van vader. Dan hebben zij de werking van Gods genade in het leven van hun vader gezien. Vader is dan geen dictator die krampachtig zijn gezin regeert, maar gezagsdrager in liefde. Hij is geen wereldvreemd mens, maar een mens met een hart voor de kinderen die de Heere toebetrouwde.

Elke dag vaderdag - ds. A.C. Uitslag
Vader zijn. Dat is geen baan van negen tot vijf. Je doet het er niet even bij naast je andere werkzaamheden. Je komt er ook niet pas aan toe als je tijd over hebt. Het vaderschap is niet in te plannen in je agenda. Vader, je bent het altijd. Het staat zelfs boven je werk, de kerk, je hobby of een neventaak. Je wordt er niet om geridderd, hoewel het van onschatbare betekenis is. Als vader heb je de sleutel in handen voor de vorming van je kind. Vaders aanwezigheid in huis is dan ook onmisbaar. Een vader hoort er thuis ook echt te zijn!

Heeft u een mooi boek gevonden? Bij ons betaalt u pas achteraf. Naast christelijke boeken vindt u ook bijbels, vertel-cd’s, muziek en puzzels in ons assortiment. Zo hebben we voor ieder wat wils en slaagt u altijd voor een mooi cadeau.