Menu

Christelijke boeken voor vaders

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw vader, opa, oom of buurman? Of wellicht is het een cadeautje aan uzelf? Bij Gebr. Koster vindt u een ruim assortiment aan christelijke boeken. Er zijn allerlei boeken in verschillende categorieën zoals waargebeurde verhalen en (vaderlandse) geschiedenis.  

Hieronder vindt u een aantal boekentips voor vaders. Deze boeken zijn zeker de moeite waard om te lezen en erg leuk om cadeau te doen.

Aan vader - ds. P. van Ruitenburg
Ds. Van Ruitenburg opent Gods Woord en laat ons direct vanuit de Schrift zien wat vader zijn inhoudt. Kort maar krachtig.

Vaders en Moeders - A. Brouwer-Otterspeer
Zowel de vader als de moeder heeft van de Heere in de schepping een eigen specifieke rol én speciale eigenschappen gekregen. Wil een kind kunnen uitgroeien tot een zelfstandig functionerend persoon, dan heeft het een vader én een moeder nodig. Ze hebben beiden hun eigen taak en voorbeeldfunctie. Wanneer een vader werkelijk vader is en een moeder werkelijk moeder, is de kans klein dat er ernstige fouten met ingrijpende gevolgen worden gemaakt in de opvoeding.


Stad van mijn vaderen - Ds. A. Moerkerken
Het Bijbelboek Nehemia bevat een belangrijke boodschap voor onze tijd. Jeruzalems muren waren verscheurd en haar poorten met vuur verbrand. In dat beeld herkennen we iets van de hedendaagse nood op het kerkelijk erf. Nehemia mocht lastdrager zijn in de nood van Sion. Biddend en werkend heeft hij leiding gegeven aan het herstel van de stad zijner vaderen en de dienst des Heeren.

Christelijke boeken voor vader kopen bij Gebr. Koster
Heeft u een mooi boek gevonden? Bij ons betaalt u pas achteraf. Naast christelijke boeken vindt u ook bijbels, vertel-cd’s, muziek en puzzels in ons assortiment. Zo hebben we voor ieder wat wils en slaagt u altijd voor een mooi cadeau.