Menu

Christelijke boeken voor stellen

Er zijn verschillende boeken voor echtparen die op het punt staan om te trouwen of al getrouwd zijn. Verschillende boeken die gericht zijn op geloofsopbouw, maar ook hoe je met elkaar omgaat. Hieronder vindt u een aantal boekentips.

Bent u op zoek naar een cadeau voor een pasgetrouwd stel? Zelf op zoek naar een boek die een handvat biedt in het huwelijk? Of het nu een boek is voor een stel dat bijna gaat trouwen, pasgetrouwd is of al langer getrouwd is: bij Gebr. Koster vindt u een ruim aanbod aan christelijke boeken over verschillende onderwerpen.

Huwelijk, geschenk van de hemel - ds. G. Wisse
Het huwelijk en het gezinsleven staan onder druk. We leven in een tijd waarin steeds meer vraagtekens gezet worden bij Bijbelse opvattingen. Ook onze jongeren krijgen hiermee te maken. In de tijd waarin dit boek voor het eerst uitgegeven werd, waren er al signalen voor deze veranderingen.

Huwelijksreis - F. van Hartingsveldt
Op je trouwdag begin je aan een huwelijksreis. Misschien ben je al een paar onderweg. Misschien ben je net getrouwd of tref je voorbereidingen voor je huwelijk. Voor al deze (aanstaande) echtparen is dit boekje bedoeld. Meer dan ooit is het belangrijk om je op je huwelijksreis voor te bereiden en als je al een poosje op reis bent om koers te houden.


Liefde en respect - E. Eggerichs
Liefde en Respect is gebaseerd op woorden van Paulus. In Efeze 5 vers 33 staat: ‘Maar ook voor elk van u geldt dat ieder zijn vrouw moet liefhebben als zichzelf, en dat een vrouw respect moet hebben voor haar man.’ Veel boeken benadrukken dat een man zijn vrouw onvoorwaardelijk moet liefhebben. Maar geen enkel boek spreekt over onvoorwaardelijk respect van de vrouw voor haar man. Daarin is dit boek uniek. Zij verlangt naar zijn liefde; hij heeft behoefte aan haar respect. En er is een duidelijke wisselwerking tussen die twee. Voor veel echtparen is respect het ontbrekende stukje van de puzzel.

Wij zullen de Heere dienen - drs J.C. de Jonge
Aan de hand van de theorie en de praktijk wordt de lezer een spiegel voorgehouden met betrekking tot de omgang tussen man en vrouw en het aangaan en onderhouden van een huwelijk. Dit boek geeft een nadere uitwerking van het huwelijksleven zoals dat beschreven is in Wie ben ik en wat is mijn huis van dezelfde auteur. Vanuit de psychologie en het pastoraat worden praktische handreikingen gedaan en tips gegeven.

Bestel Christelijke boeken voor stellen eenvoudig online
Binnen het aanbod van Gebr. Koster vindt u diverse boeken voor stellen in verschillende thema's. Het aanbod is erg wisselend waardoor u ongetwijfeld een boek vindt dat bij uw wensen aansluit. Wilt u advies of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze boekhandel in Barneveld. Wij helpen u graag bij het vinden van het boek dat u zoekt.