Menu

Wij zullen de HEERE dienen

€ 9,90
Voor 16:00 u. besteld, morgen in huis
Alle levertijden weten?
Gratis verzending vanaf 35 euro Onder de 35 euro 3,50 euro verzendkosten. Altijd achteraf betalen Factuur meegestuurd in pakket of per mail. Vakkundig telefonisch advies 0342 - 41 69 86
  • drs. J.C. de Jonge
  • Pagina's/nrs.: 90
  • Paperback
  • Bestel nr: 9789055519156

Een spiegel voor (toekomstige) echtparen

Aan de hand van de theorie en de praktijk wordt de lezer een spiegel voorgehouden met betrekking tot de omgang tussen man en vrouw en het aangaan en onderhouden van een huwelijk Dit boek geeft een nadere uitwerking van het huwelijksleven zoals dat beschreven is in Wie ben ik en wat is mijn huis van dezelfde auteur. Vanuit de psychologie en het pastoraat worden praktische handreikingen gedaan en tips gegeven. Tevens toetst de auteur de vragen die rondom het huwelijksleven rijzen aan Gods Woord en geeft hij bijvoorbeeld aan hoe met het tere onderwerp gezinsvorming kan worden omgegaan. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: het leggen van de juiste basis, huwelijksonderhoud en de oplossingen voor voorkomende valkuilen, gezinsvorming, seksualiteit en de plaats en betekenis van Gods Woord in het huwelijk.

 

Drs. De Jonge, vader van vijf kinderen, is praktijkhouder van Reformatorische Psychologenpraktijk Nederland en De Jonge-Consultancy en is als zodanig werkzaam als psycholoog/mediator. Daarnaast is hij ambtsdrager in de Gereformeerde Gemeente van Rotterdam-IJsselmonde.


€ 9,90