Menu

Christelijke boeken voor ouderen

Bij Gebr. Koster vindt u een ruim assortiment aan christelijke boeken. Zo ook boeken speciaal voor ouderen. Bijvoorbeeld ethische en pastorale boeken of leesboeken in verschillende genres.

Op zoek naar een cadeau voor een ouder iemand? Of een boek voor uzelf? Ons assortiment wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe titels, zo vindt u altijd iets nieuws.


Pakket: Heilige Oorlog & de Bijbelse Geschiedenis - John Bunyan
Heilige Oorlog: een van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen. In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op reis naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen.Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in.

De Bijbelse Geschiedenis: de geschiedenis van de toren van Babel. Daarna wordt Abram geroepen en gaat samen met zijn neef Lot op reis. Ze komen in het beloofde land Kanaän. Abram kiest voor de velden; Lot voor de stad. Het oordeel over Sodom en Gomorra wordt uitgesproken. Izak wordt geboren. Vervolgens brengt Abraham het offer. De geschiedenis vervolgt met het huwelijk van Izak en de zegen van Jakob. Tenslotte de droom van Jakob en Jakob te Pniël. De CD eindigt met Jozef in de velen van Dothan, waar hij door zijn broers wordt verkocht

Zendeling onder de Papoea's - Lieneke Benschop
Al van jongsaf leeft bij Gerrit Kuijt een sterk verlangen om zendeling te worden. In de oorlog moet hij met zijn moeder uitwijken naar Drenthe. Als zijn vader na de oorlog tuberculose blijkt te hebben opgelopen, krijgt ook hij deze besmettelijke ziekte. Wonderlijk mag hij ervan genezen en hij wordt toegelaten op de Theologische School. In 1962 wordt hij als eerste zendeling van de Gereformeerde Gemeenten vanuit de Ahoyhallen in Rotterdam uitgezonden naar Irian Jaya.

Frits de Zwerver - J. Hof
Frits de Zwerver is een klassieker over een van Nederlands grootste verzetshelden. De strijd van een dorpsdominee tegen nazi-terreur. Een getuigenis over een van de meest bewogen periodes uit de vaderlandse geschiedenis.

Bestel Christelijke boeken voor ouderen eenvoudig online
Binnen het aanbod aan boeken vindt u diverse Christelijke boeken die geschikt zijn voor ouderen. Deze boeken gaan vaak dieper in op onderwerpen van vroeger en nemen je mee terug in de tijd. Wil je advies ontvangen over welk boek het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.